Muzaffer Hoca 2.maçı kurtar!

Erzurumspor, İstanbulspor maçında  ilk galibiyeti alır diye beklendi. Herkesin beklentisi bu yönde idi.  Ancak rakip, Erzurumspor'u çok iyi çözmüş..! Taraftarlar stadı doldurmuş, Tribünlerde yerleri almışlardı.

 

İstanbulspor’un gücünü  ve oynadığı futbolü herkes biliyor.. Yine herkes biliyor ki şu anda Play-of’a kalan  İstanbulspor, Eyüp, Bandırma sıradan takımlar değil.

 

Erzurumspor sahada pek bir varlık gösteremedi. Ele geçirdiği birkaç pozisyonu da gole çeviremedi. Muzaffer hoca Gole karşılık verememenin paniği ile  çabaladı, orta saha zaten  top tutamadığı için de uzun toplarla gol aramaya çalışti ise de  Ancak bir gerçek var ki sezonun en kötü maçını oynadılar. Denizli deplasmanına tam kadro gitmeyen takıma bu boşluk yaramamış. Takımın as futbolcularından beklenen performans görülmedi. 4 gol çok acı  bir sonuç. Kaleci Szumsky gününde olmasa fark açılırdı.

 

Muzaffer Bilazer bu oyun sistemini revize etmeli, ne yapıp edip artık herkesin çözdüğü oyun düzenini gözden geçirmeli.  Herşey İstanbul’a kaldı..

 

Bu saatten sonra 2. Maçı Erzurumspor lehine çevirecek olan önce Muzaffer hoca sonra da  oyunda  saman alevi gibi parlayıp sönen bazı futbolcular ..   Olanare, Novikovas , Gökhan  sizden çok şey bekleniyor!

 

Eren Tozlu’yu  attığı iki goldeki hırsı ve becerisi nedeniyle ayrıca kutlamak gerekir..

 

Maçın hakemi  Sarper Barış Saka’nın da hakkını vermek lazım.! Hakemin cebi mi değişti nedir, kartlarını hiç rakip takıma çıkartmadı! Çok sert oynayan İstanbulspor’da ilk yarıda verilmesi gerekli sarı kartları göstermedi.  Ne saha avantajı, ne oyundaki avantajlar hiç birisini Erzurumspor için kullanmadı.  Hatta vermediği bir faul sonrası gol bile yedi Erzurumspor. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.