Siyaset Haber Girişi : 01 Eylül 2021 20:59

Naci Cinisli: Silah ruhsatı karın doyurmuyor!

Naci Cinisli: Silah ruhsatı karın doyurmuyor!
İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum’da ilçe ve şehir merkezinde yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından "Esnaf feryat ediyor. Birileri sanal büyüme rakamları açıklarken ekonominin bel kemiği esnafımız 'AKP’nin miadı doldu' diye haykırıyor" dedi.
Naci Cinisli: Silah ruhsatı karın doyurmuyor!

Erzurum Post-Turhan BOZKURT-İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum’da iki gündür sürdürdüğü ilçe ve esnaf gezilerini değerlendirdi. Kent esnafının büyük kriz içerisinde bulunduğunu belirten Cinisli, "Bugün Erzurum’un en köklü esnafının bulunduğu tarihi Kavaflar Çarşısı’nı ziyaret ettik. Erzurum’da artık çok sık duyduğum bu cümleyi Kavaflar esnafı da söylüyor; AKP’nin miadı doldu" diye konuştu.

 

 

"SİLAH RUHSATI KARIN DOYURMUYOR"

 

Erzurum'da sokak sokak, köy köy, ilçe ilçe gezdiğini belirten Milletvekili Cinisli, Erzurum Post'a yaptığı değerlendirmede; "Palandöken İlçemizde değerli muhtarlarımızı ziyaret ettik. Demokrasimizin teminatı muhtarlarımız çok dertli. Düşük maaşlar, düşük emekli maaşları, vatandaşla karşı karşıya bırakılmaları, tebligat sorunları ile mücadele ediyorlar. Silah ruhsatı karın doyurmuyor" dedi.

 

 

"AKP'Lİ ÇAT İLÇESİNDE YOLSUZLUK DİZ BOYU"

 

İYİ Parti Milletvekili Cinisli, Erzurum'da ki gezilerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak şunları söyledi: "İl Başkanımız Melih Kırpınar, ilçe yöneticilerimiz ve partililerimiz ile bugün Çat ilçemizi ziyaret ettik. Çat ziyaretinde esnaf ve çiftçi kardeşlerimizin feryatlarını dinledik. AKP'li Belediye'nin yetersizliği ve yolsuzluk dosyaları, diz boyunu aşmış. Her hemşehrimden 'yolsuzluk iddiası' duydum. Üç gündür Erzurum'da yaptığım gezilerin özeti; AKP'nin miadı dolmuş. Ve bu artık her kesim tarafından yüksek sesle dile getiriliyor."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.