Onurlu mücadele

Erzurumspor' a şapka çıkarmamak mümkün değil. Belli ki Antalya Kampı müthiş geçmiş. Takım an itibariyle Süper Ligde mücadele edecek seviyeyede.

 

Kaptan, Mustafa Yunlu... attığı muhteşem gol bir yana sahada adeta yirmilik delikanlı gibi.... Hele sol kanatta topla buluşması ve topu penaltı noktasında ki Süleyman' a çıkarması takdire şayan.

 

Defansta girdiği kademe ve kestiği toplarda cabası... Mustafa Yumlu nerede ise yedek oyuncuların bile kademesine girecek o derece yani.

 

Orhan Ovacıklı, Eren Tozlu, Furkan, Celal, Süleyman, Özgür, Ufuk, Sefa, Mustafa Akbaş hepsi "İngiliz Tayı" gibi. Bir de kaleci Göktuğ var tabi... İlk yarı soğuktan donmuştur "Garibim...!"

 

Yazımın başlığı "Ounurlu" mücadele. Evet aynen öyle, bu gün ülkemizde tüm ligler dahil en onurlu mücadeleyi veren takım Erzurumspor.

 

Her türlü olanaksızlığa ve haksız eleştiriye rağmen. Sayın Mehmet Sekmen, Başkan Ahmet Dal, Hakan Kutlu ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ederim.

 

Unutulmasın ki bu takım iki kere Süper Ligde oynadı, iki kere de Play- Off sonucu Süper Ligin kapısından döndü. Bu gün Süper Lige çıkıp düşenlerin on yıldır kendilerini toparlayamadıkları gerçeği önümüzde durduğu halde, yapılan haksız eleştirileri anlamak mümkün değil.

 

Maçın ikinci yarısında ise biz mi oyunu rölantiye aldık yoksa ilk yarı yüksek performansımız sonucu oyundan mı düştük açıkçası anlayamadım.

 

Ancak bir konuya da değinmeden geçemeyeceğim, bu eleştiri değil sadece taşıdığım kaygı.

 

Yazı içeriğin de takımın Süper Lig temposunda oynadığını belirtmiştim. Takımın olumlu yönde inanılmaz bir değişim yaşadığı ortada. Tabi bunda yönetim becerileri üst düzeyde olan Başkan Ahmet Dal ve Hırs -Azim olgusunu ruhunda taşıyan Hoca Hakan Kutlu' nun payı büyük. Bu tempoda kaç maç oynayabiliriz merak ediyorum. Hakan Hoca' nın bu konuda gereken tedbirleri alacağını umuyorum.

 

Sonuç olarak çok muhteşem bir üç puan daha aldık.

 

Erzurumspor İçimizdeki "İRLANDALI"LARI üzmeye devam ediyor.

 

Tebrikler takım...

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.