Erzurum Haber Girişi : 26 Nisan 2022 14:14

Özkan Koçak'ta ESOB Başkanlığı için aday

Özkan Koçak'ta ESOB Başkanlığı için aday
Erzurum Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOM) Başkanlığı için Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak da aday olduğunu açıkladı.

Erzurum Post-Erzurm Esnaf ve Sanakarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanlığı için yarış heyecanı başladı. ESOB'un 15 Mayıs günü yapılacak olan seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Erzurum Kuyumcular Odası Başkanoı Özkan Koçak, kendisine destek veren esnaf temsilcileri ile iftarda buluştu.

 

Koçak, iftar davetine icabet eden esnaflara, sivil toplum kuruluşları başkanları ve bürokrasi temsilcilerine teşekkür ederek ESOB Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

 

KOÇAK: ESNAFIMIZIN KOŞULSUZ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Erzurm Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak,  göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları icraatları ve uygulamayı planladıkları  projeleri paylaştı. Koçak şunları söyledi: "Esnaflarımızın koşulsuz desteği ve bizlere olan güveni, en büyük çalışma heyecanımız ve azmimizdir.  Zorlu bir sürece giren Erzurum esnafının umut kaynağı olarak bizlere verdiği destek, teveccüh için ayrıca teşekkür ederim. Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adaylığım için şahsıma desteklerini her şartta belirten esnaflarımıza ve hemşerilerimize minnattarım."

 

 

ESOB'un 15 Mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçimlerine mevcut Başkan Rasım Fırat ile birlikte Erzurum Matbaacılar, Kırtasiyeciler ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca ile Soförler ve Ototmobilciler Esnaf Odası Başkanı Yücel Karakaya'da başkan adayı olduklarını açıklamıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.