Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2023 14:38

Palandöken Kartalları Gümüşenek ile BAL'da zirveye uçacak

Palandöken Kartalları Gümüşenek ile BAL'da zirveye uçacak
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Erzurum’u temsil edecek olan Palandöken Belediyespor'un  teknik direktörlüğe Necdet Gümüşenek getirildi.

Erzurm Post- Erzurumspor’un şampiyon kadrosunda antrenör olarak yer alan Necdet Gümüşenek, bu sezonda Erzurum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Palandöken Belediyespor’a teknik direktör oldu. 

 

 

Sadi Tekelioğlu yönetiminde şampiyon olarak Süper Lige yükselen efsane kadroda antrenörlük yapan Necdet Gümüşenek, Erzurum ASKF Karması, Aşkale Belediyespor, Aras Elekrik Dağıtım Spor ve Erzurumspor’da teknik direktörlük yapmıştı. Bir dönem Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a sportif direktör olarakta hizmet eden Gümüşenek,  en son Erzurumspor'un altyapı koordinatörü olarak görev almıştı. 

 

 

KAMPA GİREN PALANDÖKEN KARTALLARI GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPARAK LİGE HAZIRLANIYOR

 

Necdet Gümüşenek yönetimindeki Palandöken Belediyespor, 1 Ekim'de başlayacak olan Bölgesel Amatör Ligi için yoğun bir temboyla çalışıyor. Palandöken Kartalları, yeni hocaları ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesislerinde kampa girerek günde çift antrenmanla lige hazırlanıyor 

 

 

BAŞKAN SUNAR: TAKIMIMIZ PALANDÖKEN'İN ADINA YAKIŞIR BAŞARILARA İMZA ATACAK

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Belediyemiz Futbol Takımı, 1 Ekim'de başlayacak olan lige dolu dizgin hazırlanıyor. Seyir zevki yüksek bir performansla, Palandöken'in adına yaraşır başarılara imza atacağına inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

 

Fotoğraflar: Cem BAKIRCI/ERZURUM

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.