Gündem Haber Girişi : 09 Şubat 2023 10:08

Polisten takviye güç... Erzurum'dan 447 kişi yola çıktı

Polisten takviye güç... Erzurum'dan 447 kişi yola çıktı
Kahramanmaraş merkezli olmak üzere toplam 10 ilimizin etkilendiği 7,7 şiddetindeki depremin ardından, Erzurum Emniyet Müdürlüğü bölgede asayişi sağlamak ve depremzedelere yardımcı olmak için takviye 447 polis gönderdi.

Erzurum Post-Kahramanmaraş merkezli olmak üzere toplam 10 ilimizin etkilendiği 7,7 şiddetindeki depremin ardından, Erzurum Emniyet Müdürlüğü bölgede asayişi sağlamak ve depremzedelere yardımcı olmak için takviye kuvvet görevlendirdi.

 

Bölgedeki depremzedelerin yaralarını sarmak, enkaz altında kalan depremzedelere yardım etmek ve genel asayişi sağlamak amacı ile Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün farklı birimlerinde görevli 447 polis, 2 arama köpeği ve toplam 46 araç bugün akşam saatlerinde Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Osmaniye illerine gönderildi.

 

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Malatya’da görevlendirilen 22 kişilik Polis Arama Kurtarma (PAK) timi ise depremin ilk gününden beri bölgede görev yapıyor. Erzurm PAK timleri bugüne kadar 14 depremzedeye enkazın altından canlı olarak ulaşmıştı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.