Erzurum Haber Girişi : 07 Eylül 2021 13:15

Refayeli ailesinin mutlu günü

Refayeli ailesinin mutlu günü
Gazeteci Vedat Refayeli’nin ilk göz ağrısı olan oğlu Serhat, Tokat’lı hemşire Şeydanur ile dünya evine girdi. Erzurum’un renkli simalarının bir araya geldiği düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Erzurum Post-Bir süre önce nişanlanan çift Palan Otelde düzenlenen sade bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Sanat, siyaset ve gazetecilerin katıldığı düğün töreninde Serhat ve Şeydanur, ilk danslarını Erzurumlu sanatçı rahmetli İbrahim Erkal’ın ‘ömrüm’ adlı parçasıyla yaptı. Gece boyunca sanatçının parçalarına yer verildi.

 

 

İlk göz ağrısı olan oğlunu evlendiren Gazeteci Vedat Refayeli, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Genç çiftlerin nikahını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat kıydı. Polat, evlilik cüzdanını geline verirken, çiftin nikah şahitliğini Tokat Karayaka Belde Belediye Başkanı Ahmet Başar, Ayhan Buzlak ve Baran Zahit Türk yaptı.

 

 

Pandemi kuralları eşliğinde yapılan düğünde damadın Erzurum halk oyunları ekibi ile dadaş barı oynaması ayakta alkışlandı. Pusula ailesi olarak Serhat ve Şeydanur’u bir kaz daha tebrik ediyoruz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.