Sabırla bekliyoruz!

Geçtiğimiz hafta Erzurumspor'da yönetim ile ilgili gelişmeler açısından BB Başkanı Mehmet Sekmen ve Ali Demirhan'ın açıklamaları ile çalkalandı..

 

16 mayıs pazar günü saat 18:00 de eski Başkan Hüseyin Üneş sosyal medya hesaplarından açıklama yapacağını duyurdu .

 

17 Sinden Sonra Kürşat Karakaş , Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 'den randevu alırsa AŞ projesi ve destekleyen iş adamları grubunu anlatan bir sunum yapacak.

 

Pandemi dönemi nedeniyle yapılamayan ' kongre ' büyük önem taşıyor. Çünkü kongrenin delegeleri , Mehmet Sekmen'in işaret edeceği adayı destekleyecekler, bu bir gerçek . O nedenle önümüzdeki haftalarda kesin kongre kararı alınıp kongre yapılacak, eleğin üstünde kalanları o zaman görebileceğiz.

 

Her halukarda gerçek olan kilit te, anahtarda Mehmet Sekmen'in elindedir.. Sekmen, anahtarı kime teslim edecek? 

 

Erzurumspor'u kalıcı bir şekilde süper lige bir an önce taşıyacak , kalıcı gelirlere sahip kılacak, maddi açıdan el açtırmayacak bir yönetim şeklini kim getirirse hayırlı olsun diyelim.. Aslolan Erzurumspor'un ' yetim hakkı' parasını unutmayan ve dikkatli harcayan, futbolun içinden gelen, panikle değil bilinçli kararlar alabilecek yetenekteki kişilerin de yer alacağı yönetimlerin olmasıdır.

 

Erzurum'a kalıcı gelirler şarttır. Takımın büyük problemleri var 2 futbolcu kalmış kulübün elinde ! hepsi gitti. Hızlı hareket edilmesi, ciddi ve takımın aidiyetine sahip çıkan, sahip çıktıran bir Teknik direktör belirlenmesi , hemen transfere başlanması gerekiyor .. En önemli konuda Erzurumspor'un ' at hırsızı gereksiz yabancı futbolcular ' yerine bir an önce kendi öz kaynaklarından alacağı genç yeteneklere de imkan vermesi, onlara yeni ufuklar açarak hem oynatması hem de kulübe para kazandırması. Alt yapıda Erzurumlu Teknik adamların başında olacağı sisteme dönüş yapılması şarttır. Herkesin amacı 'Erzurumspor'un başarısı' Hiç kimse birbirini kırmasın !, hakaret ve küfür etmesin. Birbirinizi kıracak kadar ömrünüz / ömrümüz uzun değil...

 

Gazeteci olarak bizlere düşen görev; Erzurumspor taraftarlarını ayrıştırmak değil, bilgilendirerek doğruyu görmesine yardımcı olmak ve taraftarın kenetlenmesini sağlamaktır.

 

Sabırla gelişmeleri takip edelim, Erzurumspor'un hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.