Sağlık Düzenleme Tarihi : 06 Eylül 2020 19:34 Haber Girişi : 06 Eylül 2020 19:42

Sağlık Bakanı Koca'dan Erzurum uyarısı!

Sağlık Bakanı Koca'dan Erzurum uyarısı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin günlük korona virüs tablosunu paylaştı ve kritik illeri teker teker saydı. Ağır hasta bakımından Erzurum ilk sıralarda yer alıyor.

Erzurum Pos-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Eylül Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu paylaştı. Tabloya göre, son 24 saatte 96 bin 842 Kovid-19 testi yapıldı, 1578 kişiye hastalık tanısı konuldu, 53 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1102 oldu. 
 


 

BAKAN KOCA ERZURUM VE O İLLERE DİKKAT ÇEKTİ

Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Oktay alpak 06 Eylül 2020 22:01

    Lütfen artık en azından hafta sonlarında sokağa çıkma yasağı uygulayın,iki hafta üst üste bunu yapın bir nebze olsun kurtulmuş oluruz bu illetten, lütfen sayın valimiz yardımcı olun.....