Sarıgül Erzurum'da açıkladı: Nusret’i meşhur eden benim!

Erzurum Post-Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, parti kongresi için geldiği Erzurum’da, Şişli Belediye başkanı olduğu dönemde Nusret restoranlarının işletmecisi Erzurumlu Nusret Gökçe ile olan bir anısını anlattı. Sarıgül, "Nusret’in elinden ben tuttum, meşhur ettim" dedi. Partisinin kongresine katılmak için Erzurum’a gelen Mustafa Sarıgül, kongre sonrası kennte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Erzurum'da ziyaret ettiği bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül, Erzurumlu olan Nusret Gökçe ile olan bir anısını anlattı.

 

"BU ADAM KİM BİLİYOR MUSUN?"

 

Kahvahanede kaydedilen ve sosyal medyada gündem olan videoda Nusret’in Şişli Belediye Başkanı olduğu dönemde kendisini ziyarete geldiğini ve o dönem işlettiği kasap dükkanına davet ettiğini söyleyen Sarıgül, "Bir gün bir genç geldi. 'Ben senin hemşerinim, bana yardımcı ol. Benim bir kasap dükkanım var gel bir yemek ye' dedi. Gittim. Sonra oraya gazetecileri çağırdım, Ferit Şahenk’i aldım götürdüm. Ondan sonra adam marka oldu. Bu adam kim biliyor musun? Nusret işte... Şimdi 60 milyon takipçisi var ve dünyada en çok tanınan Türk” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor