İlçeler Düzenleme Tarihi : 28 Kasım 2022 10:30 Haber Girişi : 28 Kasım 2022 16:54

Şenkaya Belediye Başkanı Bedir’den gazeteciler hizmet turu

Şenkaya Belediye Başkanı Bedir’den gazeteciler hizmet turu
İnsan odaklı bir hizmet anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Bedir, ”Belediyecilik sadece altyapı, üst yapı yapmak değil, toplumla hemhal olmak halka hizmet etmek yeridir" dedi.
Şenkaya Belediye Başkanı Bedir’den gazeteciler hizmet turu

Erzurum Post-Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir hafta sonu basın mensuplarıyla Şirankes Mesire alanında kahvaltıda buluştu.

 

 

Başkan Bedir, kahvaltı programının ardından ilçe merkezinde seçildiği günden itibaren yapılan yatırmları gezdiren makamında ise ilçe ve köylere  Şenkaya Belediyesi olarak  götürülen hizmetleri slayt eşliğinde anlattı.

 

 

İnsan odaklı bir hizmet anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı  Yavuz Bedir, ”Belediyecilik sadece altyapı, üst yapı yapmak değil toplum ile hemhal olmaktır. Belediye, halka hizmet yeri.  Fedakar çalışanlarımızla, hemşehrilerimizle birlikte ilçemizin  geleceğine yön vereceğiz “ diye konuştu.

 

 

Göreve geldikleri  günden itibaren mahallelerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak projeler ürettiklerini anlatan Başkan Bedir, “ Toplamda 21 mahallemizde mahalle halkının dışarıdan gelen misafirlerini karşılayacakları, misafir edecekleri yapılar inşa ettik. Temelinden, iç kısımlarının düzenine kadar her türlü işçiliği belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz ekipler tarafından tamamlandık” dedi.

 

 

Başkan Yavuz Bedir görev süresi içerisinde belediye olarak yaptıkları ve aracılık ettikleri hizmetleri ise şöyle sıraladı:  

 

 

* İlçemize kazandırdığımız devlet yatırımları Şenkaya merkez ve Akşar Mahallesi TOKİ konutları, Şenkaya merkez doğalgaz çalışması, Yeni Adliye Sarayı, Hükümet Konağı ve Belediye Binası, Süheyla ve Sıtkı Alp Öğretmen Evi, İlçe girişi yaya, bisiklet yolu ve kaldırım çalışması, Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalarımız, kültür merkezi, Şenkaya merkez ajım kafe, Akşar canlı hayvan pazarı, Belediye olarak yaptıklarımız, Şirankes Mesire alanı ve kafe, Akşar Mahallesi kadın dinlenme evi, Şenkaya merkez taziye ve kadın dinlenme evi, bal ormanı, bal sağım ve paketleme tesisi, kum ocağı ve kilit parke taşı üretim tesisleri.

 

 

* Tarımsal üretim faaliyetlerimiz (seracılık-karabuğday-beyaz fasulye), kadın girişimci Kooperatifi, ahşap ve mobilya işleme atölyemiz, demir, çelik işleme ve kaynak atölyesi, yapımı tamamlanacak olan süt toplama projesi.

 

 

* Mahalle konağı, kuran kursu ve taziye evi yapımı (21 Mahallemizde tamamlandı), mahalle fırını yapımı (20 Mahallemizde tamamlandı)cami, imam evi ve morg yapım onarım işleri (26 Mahallemizde çalışmalar yaptık),istinat çevre duvarı yapımı (16 Mahallemizde),mahalle sokaklarında kilit parke taşı işi (16 Mahallemizde),betonarme sulama kanalı yapımı (9 Mahallemizde),çoban evi ve hayvan barınağı yapımı (9 Mahallemizde) tamamlandı.

 

Haber ve Fotoğraflar: Cem BAKIRCI

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.