İlçeler Haber Girişi : 12 Nisan 2024 18:01

Şenkaya Belediye Başkanı Özcan: Şimdi hizmet zamanı

Şenkaya Belediye Başkanı Özcan: Şimdi hizmet zamanı
Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Belediye Başkan Vekili Tamer Özer, CHP İlçe Başkanı Aydın Işık ÜnaL ve Belediye Meclis Üyeleri, düzenlenen bayramlaşma proğramına katıldı.

Erzurum Post-Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Belediye Başkan Vekili Tamer Özer, CHP İlçe Başkanı Aydın Işık ÜnaL ve Belediye Meclis Üyeleri, düzenlenen bayramlaşma proğramına katıldı.

 

 

 

Şenkaya Kaymakamı Abdullah Kurt, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Faruk Gürses, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Hüdaverdi Görücü, kurum müdürlerinin katıldığı bayramlaşmada Kaymakam Abdullah Kurt, birlik beraberlik mesajı verdi.

 

 

"OY VEREN VERMEYEN KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ"

 

Cumhuriyet  Halk Partisi’nden Şenkaya Belediye Başkanlığı’na seçilen Görbil Özcan, daha sonra ilçe merkezinde  vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılanan Başkan Özcan, “Zorlu bir seçim sürecini arkamızda bıraktık. Bu süreçte kırgınlıklar olduysa bile bu kırgınlıkları bir kenara bırakmalıyız. Oy veren vermeyen ilçemin kıymetli hemşehrilerimin hizmetinde olacağız.

 

 

Şimdi  tecrübemizle birlikte memleketimiz için, ilçemiz için mücadele ve hizmet etme zamanı. Gerek Yönetimi devraldığımız ilçede gerek belediye meclislerinde üzerimize düşen sorumluluğumuzu aynı şevkle yerine getireceğiz. Kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bundan böyle Şenkaya’mıza aynı azim ve kararlılıkla hep birlikte hizmet etmekiçin çalışmalarımıza devam edeceğiz”diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.