Erzurum Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 13:26

‘Sevgi Evi’, Dadaşkent’te ‘Huzuru’ Kaçırdı

‘Sevgi Evi’, Dadaşkent’te ‘Huzuru’ Kaçırdı
Aziziye ilçesinin Dadaşkent semtinde, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı ‘Sevgi Evleri’nde barınan bir erkek öğrenci, semt halkının ‘huzurunu’ kaçırdı.

Erzurum Post-Yıldızkent ile Dadaşkent arasındaki Bilkent Bulvarı üzerinde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne ait sevgi evinde kalan öğrencilerden biri, karanlık çöktükten sonra çevredeki bahçeli evlere gizlice giriyor. Güvenlik kuvvetleri tarafından bilinen, tanınan öğrenci, suça karışıyor. Mahalle sakinlerinin mal ve hayvanlarına zarar veren, hatta çalan bu öğrenci, geçtiğimiz gece ev ve bahçelere girdi. Güvenlik kamera kayıtlarına bakılarak yakalanan öğrenci yüzünden semt halkı, Polis Merkezine giderek ifade verdi.

 

 

Semt sakinleri. “Sevgi evinde kalan bir öğrenci, huzurumuzu kaçırdı. Devlete emanet edilmiş bu çocukların özellikle gece saatlerinde sokağa çıkması, mal ve hayvanlarına zarar vermesi, başıboş dolaşması başka trajedilere de sebep olabilir. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünü göreve davet ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Osman karababa 21 Nisan 2022 17:24

    Dadaskentteki sevgi evinin adını degissinler zulüm evi olsun burda bı cocukdegil kalan onlarca çocuk şiddet görüyor suç çocuğun değil ordaki yetkililerin lütfen bu olaya el atsınlar İsrail'de bile böyle zulüm yok