Erzurum Haber Girişi : 03 Mart 2022 19:28

Şiddetli kar fırtınası hayatı olumsuz etkiliyor...

Şiddetli kar fırtınası hayatı olumsuz etkiliyor...
Erzurum’da akşam saatlerinde bastıran şiddetli kar fırtınası hayatı olumsuz etkiliyor. Şiddetli tipi nedeniyle trafik olumsuz etkileniyor, vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte güçlük geçiyor.

Erzurum Post- Abdullah İGAN'ın haberi-Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde yapılan uyarı sonrası akşam saatlerinde kent genelinde şiddetli kar fırtınası etkili olmaya başladı. Yoğun kar yağışı ve tipiye hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekerken şehir içi trafik de olumsuz yönde etkilendi.

 

Vatandaşlar daha önce bu mevsimde böyle bir yağışla ve fırtınayla karşılaşmadıklarını ifade ederken yoğun kar yağışı sonrası belediye ve karayolları ekipleri kısa sürede kar küreme çalışmalarına başladı. Şiddetli kar fırtınasının bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

 

Öte yandan görüş mesafesinin yer yer 5 metreye kadar düştüğü Erzurum- Bingöl kara yolunda sis nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.