Erzurum Post-Orhan BOZKURT-Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" diyerek tepkileri üzerine çeken Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen, şimdi de Said Nursi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ettiğini söyledi. Özmen, "Ben Tayyip Bey'in yanında olmazsam kendi imanımdan da şüphe ederim" dedi.
 

Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen, yaptığı açıklamalar ile tepki çekmeye devam ediyor. Son açıklamalarının ardından internette takipçi sayısının artığını övünerek anlatan Özmen, "Ben 25 yıldır biliyorum. Bediüzzaman Said Nursi, Tayyip Beye işaret koymuş. Bu adam Türkiye'yi Türkiye yapacak, siz bu adamı destekleyin. Şimdi biz bu adamı destekliyoruz Elhamdüllillah... Böyle bir adamın yaptıklarını ben inkar etsem benim imanımdan sen şüphe etmez misen? İşte bunu anlatamıyoruz. Ben 25 yıldır bunu biliyorum ilimde üstad Bediüzzaman ortaya koymuş. Bu yollarda ben geziyorum da sen gezmiyor musun? Bu uçakları ben görüyorum, sen görmüyor musun? Bu tünelleri ben görüyorum sen görmüyor musun? Bu şehirleri cennet yapmış. Ben görüyorum sen görmüyor musun? Hastanelere gider 50 tane imzayle çıkardık, sahte ilaç veriyorlardı, sahte ilaç... Cihaz yok bir şey yok. Sen şimdi şehir hastenelerini görmüyor musun kardeşim?" diye konuştu.

 

"FETÖ PARA GÖNDERİYOR, DIŞ DÜŞMAN PARA GÖNDERİYOR"

 

Sosyal medya üzerinden yayınlanan açıklamalarında ekeonomiyle ilgilide yorumlar da yapan Özmen şunları söyledi: "Nasıl benim ekonomim düşmüş, dolar fırlamış. Oyun var oyun. İç düşmanla dış düşman birleşmiş. FETO para gönderiyor. Dış düşman para gönderiyor. Alın, neyi alın? Arabaları alın. Ben arabamı satlığa çıkarmışam 100 bin lira. O diyor ki, ben senin arabana 120 bin lira veriyorum. Niye veriyor? Arabayı niye 120 bin liraya alıyor. Çünkü ortalığı karıştıracak, 300'e, 400'e satacak. Olmadı mı bu? Şimdi depo yapıyorlar depo..."

 

"BİZ TAYYİP ERDOĞAN'IN VASIFLARINI MET EDİYORUZ..."

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik övgülerini tekrarlayan Özman, büyük tepki çeken açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanı değerli kardeşim, değerli arkadaşım, değerli yiğit, değerli komutan... Allah'ım benim canımı alsın ona versin. Türkiye'ye layıktır böyle adamlar... Biz kişiyi meth etmiyoruz. Biri demişki Tayyip Erdoğan'ı ilahlaştırıyor kanaat önderleri. Haşa... Sen ilahı bilsen bu lafı demezsen. İlahlaştırmak nedir biliyor musun eş koşarsan ilahlaştırırsın. Biz Tayyip Erdoğan'ın vasıflarını met ediyoruz."

 

"ŞEREF DUYUYORUM.. BENİ TAYYİP DÜŞMANLARI ELEŞTİRİYOR"

 

Kendisini eleştirenlerinde Tayyip Erdoğan düşmanları olduğunu anlatan Özmen, "Düşmanların beni eleştirmesinden şeref duyuyorum. Onlar beni eleştirmesse ben kendi imanımdan da şüphe ederim. Ben yapılanı inkar etmem, aslada inkar etmiyorum. Beni Tayyip düşmanları eleştiriyor. Memleket düşmanları beni eleştiriyor. Bunları arayıp buldum. Rabbime şükürler olsun ki İbrahim Özmen doğru yoldan yürüryor..." diye konuştu.

 

"KONUŞMA TARZI VE ÜSLUBU İLE ERZURMLULARI RENCİDE EDİYOR"

 

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla tepki çeken Özmen'e Erzurumlu vatndaşlarda sert eleştirilerde bulundu. Vatandaşlar, Özmen'in açıklamalarına, "Bu adam şehrimizin imajını yerle bir ediyor. Konuşma tarzı ve üslubu ile bizleri rencide ediyor. Bu adamın söyledikleri kesinlikle biz Erzurumlular'ın görüşlerini yansıtmıyor. Bir dernek kuran kendisini lider zannediyor. Yetkikilere sesleniyoruz, bu adamı bir an önce susturun" diye yorumlar yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor