Erzurum Haber Girişi : 23 Aralık 2021 14:49

Sözde kanat önderi dernek başkanından skandal sözler!

Sözde kanat önderi dernek başkanından skandal sözler!
Erzurum'da 'Kanaat Önderleri' diye dernek kuran İbrahim Özmen, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırarak, "Tayyip Bey'in yanına gelmeyen adamın imanından şüphe ederim" diye konuştu. 

Erzurum Post-Erzurum’da kuruluşlarının üçüncü yılında basın toplantısı düzenleyen Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen, yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Özmen, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a övgüler yağdırdığı konuşmasında, “Tayyip Bey’in yanına gelmeyen adamın imanından şüphe ederim” dedi.

 

 

“TAYYİP BEY’İ MET ETMEYİP DE KILIÇDAROĞLU’NU MU MET EDECEM”

 

Özmen, derneklerinin 4 bin aktif üyesi ile 40 bin kişilik grup olarak 100 kişilik bir kadro ile çalışmalarını yürüttüğünü anlattı. Bize Tayyip Erdoğan gibi lider lazım” diyen Özmen, “Ben Tayyip Beyi met etmeyip de Kılıçdaroğlu’nu mu met edeceğim. Girin internete bakın, CHP’nin hepsi benim dinime hakaret etmemişse gelin elinizi öpeceğim. Böyle parti olur mu yav? Senin 18 yıl ezanın elinden almışlar okutmamışlar. Kuran’ın saklamışlar, dinin saklamışlar bunlar. Bunların geldiği nokta bura. Daha ne yapmışlar, keçi 40 kuruş vergisi 80 kuruş. Böylede millete zulüm yapmışlar. Daha ne anlatacağım. Her gün burada yüz tane anlatsan onların pisliklerini bitiremezsen” diye konuştu.

 

İŞTE O DERNEK BAŞKANININ BİRİ BİRİNDEN SKANDAL AÇIKLAMALARI:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.