Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2022 12:04

Ticaret Bakanlığı harekete geçti... O müdüre soruşturma!

Ticaret Bakanlığı harekete geçti... O müdüre soruşturma!
Vergi mükellefleri ile yaptığı toplantıda bir gümrük muhafaza memuruna tokat attığı görüntülerle gündeme gelen Gürbulak Gümrük Müdürü Osman Erdoğan hakkında soruşturma başlatıldı.

Erzurum Post-Ticaret Bakanlığı, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman Erdoğan hakkında sosyal medyada yayınlanan paylaşımların incelenmesi ve soruşturulması için müfettiş görevlendirdi.

 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın sosyal medya paylaşımları ile gündeme getirdiği olayın SÖZCÜ’de yayınlanmasının ardından Ticaret Bakanlığı soruşturma başlattı. Bakanlık, gece yarısı Twitter hesabından Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Erdoğan’a ilişkin açıklama yaptı.

 

 

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ OLAY TÜM YÖNLERİ İLE İNCELENECEK

 

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada; “Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan hakkında, bugün sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yayımlanan videolarda yer alan hususların tüm yönleriyle incelenmesi ve soruşturulması için Bakanlığımız müfettişleri görevlendirilmiştir” denildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.