Spor Haber Girişi : 07 Ağustos 2023 22:54

Trabzon kapısını kapattı, Dadaş 'Fındık Dalı'na tutundu...

Trabzon kapısını kapattı, Dadaş 'Fındık Dalı'na tutundu...
Transfer tahtası kapandığı için zor bir süreç geçiren Erzurumspor, ligin ilk maçına da yine taraftarlarından  uzakta sahaya çıkacak.

Erzurum Post- Erzurumspor transfer tahtası kapalı olduğu için, kadrosunu  alt yapısından yetiştirdiği gençleri ile takviye etti. Ancak, Mavi-Beyazlılar sezona yine uzaklardan  merhaba diyecek.  Dadaşlar, sadece transfer sıkıntısı ile değil maç oyanayacakları sahada bulamıyor.

 

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını evinden uzak geçiren Mavi-Beyazlılar, bu sezonada taraftar hasreti ile merhaba diyecek. Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremleri sonrası Kazım Karabekir Stadyumu hasar gördüğü için evinde maç oynayamayan Erzurumspor, bu sezon  ligin ilk maçı için sahasını talep ettiği  Trabzonspor'dan da çizik yedi. 

 

Sezon açılışı için öncelikle Erzurumspor’un 13 Ağustos Pazar günü Bandırmaspor ile oynayacağı maç için kapılarını açan karadeniz ekibi son anda bu kararından vazgeçti.

 

Trabzonspor yönetimi son aldığı kararla saha zeminini bahane ederek Erzurumspor'a stadını vermeme kararı aldı.

 

Yaşanan bu son dakika gelişmesinin ardından Başkan Ahmet Dal, bu kez başka bir Karadeniz ekibi Giresunspor yönetimi ile temasa geçti. Yapılan görüşmeler sonucunda Erzurumspor'un, Pazar günü Bandırmaspor ile oynayacağı  maçın Giresun stadında oynanması karalaştırıldı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın aldığı karar gerği Erzurum Kazım Karabekir Sradyumu'nun yerinde onarımına karar verilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.