Erzurum Haber Girişi : 09 Nisan 2024 20:23

Vali Çiftçi, "Bayramlar, müstesna günlerdir"

Vali Çiftçi,
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ramazan ayı için açıklama yaptı. Çiftçi, kurallara uyulmasını söyleyerek "Bayram süresince trafik kurallarına uyulmasını rica ediyorum" dedi.

ErzurumPost- Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ramazan ayı için yaptığı açıklamada "Ramazan-ı Şerif'in manevi atmosferinden faydalanarak, rahmet, bereket ve bağışlanma ayını yaşamanın heyecanıyla bir bayrama daha ulaştık. Bu süreçte sabır ve ruhsal arınma imtihanını geçerek Ramazan Bayramı'na olan inancımızı pekiştirdik. İftar sofralarında bir araya gelerek bereketi paylaştık, camilerde birlikte teravih namazı kıldık ve Kur'an-ı Kerim'in mesajlarıyla hayatımıza yön verdik" şeklinde konuştu.

 

Çiftçi, açıklamasında kültürün önemine vurgu yaparak, "Ramazan ayını kendi kültürümüze uygun şekilde yaşayarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirdik. Bu birlik ve beraberlik, her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimize olan inancımızı pekiştiriyor. Bayram süresince trafik kurallarına uymamızı ve sevdiklerimizle huzurlu bir şekilde vakit geçirmemizi önemle rica ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.