Erzurum Haber Girişi : 29 Kasım 2022 17:10

Vali Memiş: Erzurum’da birkaç işsizlik sorunu kalmayacak

Vali Memiş: Erzurum’da birkaç işsizlik sorunu kalmayacak
Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Osman Nuri Toraman ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Okay Memiş’i ziyaret etti.

Erzurm Post- Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Osman Nuri Toraman ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Okay Memiş’i ziyaret etti.

 

 

Vali Münir Akkaya Toplantı Salonu’nda heyetle bir araya gelen Vali Memiş, Erzurum’da yürütülen faaliyetleri anlattı. Son yıllarda tarım, turizm ve sanayi alanında önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Memiş, üreten ve geleceğe güvenle bakan bir Erzurum için mücadele ettiklerini söyledi.

 

Erzurum Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve paydaş kurumlarla uyum içerisinde çalışmaların yürütüldüğünün altını çizen Memiş, şunları dile getirdi:

 

 

“Dadaşları Seviyoruz. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmet etmeye gayret ediyoruz. Geleceğe ümitle bakıyoruz. Erzurum’da birkaç yıl içerisinde işsizlik sorunu kalmadığını göreceksiniz. 2. Organize Sanayi Bölgemizde ve Oltu OSB’de büyük çalışmalarımız var. Erzurum’u üreten bir kent yapacağız. Bu şehrin dinamikleri var. Tohumu attık, meyveleri toplamaya başlıyoruz.“

 

Memiş, ziyaret sonunda konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.