Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz

Erzurum Post-Erzurum Valisi Okay Memiş, Oltu’da Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapımı devam eden fabrikalarla ilgili bilgi alan Vali Memiş, “Şuan 6 tane fabrika faaliyette, 8 tane daha bu sene yapılacak. Hedefimiz, 2 bin vatandaşımıza istihdam oluşturmak. Tersine göçü hep beraber göreceğiz.” dedi.

 

 

Beraberinde, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile ilçeye giden Memiş, belediye binası önünde Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Necmettin Taşçı ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 

 

Belediye Meclis Salonu’nda Oltu OSB Yönetimi ile bir toplantı yapan Memiş, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı, yatırımcıları dinledi. OSB Bölgesinde incelemede de bulunan Memiş, burada yaptığı açıklamada, “Şuan 6 tane fabrika faaliyette, 8 tane daha bu sene yapılacak. Bir tanesini biz valilik olarak yapıyoruz, 2 tanesini Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Hedefimiz, 2 bin vatandaşımıza istihdam oluşturmak.” diye konuştu.

 

 

“Sanayi bölgesini genişletmeyi planlıyoruz”

 

“Tek derdimiz insanlarımıza iş bulmak, vatandaşlarımızın derdine çare olmak” diyen Memiş, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Bütün kamu kaynaklarını vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye harcıyoruz. Bu işlerimizi yaparken Erzurum Milletvekillerimizin büyük desteğini alıyoruz. Sayın Bakanlarımıza minnettarız, onlar bizi her konuda destekliyor. Büyükşehir Belediyemizin, siyasi parti il başkanlarımızın büyük desteklerini alıyoruz. Allah hepsinden razı olsun, inşallah bu yapılan işleri hep birlikte göreceğiz. Bu sezonu çok iyi değerlendireceğiz. Organize Sanayi Bölgesi'nde DSİ'nin yapacağı eş zamanlı çalışma ile birlikte sanayi bölgesini genişletmeyi planlıyoruz. Tersine göçü hep beraber göreceğiz. Bunu inşallah başaracağız.”

 

 

Doğa yürüyüşü yaptı, bisiklet bindi

 

İncelemelerin ardından Memiş ve beraberindekiler, Oltu Kırdağ’da 1 saatlik bir yürüyüş gerçekleştirdi, bisiklet bindi. Erzurum’un kış turizminde Türkiye’nin merkez illerinden biri olduğunu hatırlatan Memiş, kentin muhteşem bir coğrafyaya sahip olduğuna dikkat çekti.

 

 

Memiş, bölgenin yapılacak tanıtım çalışmaları ile birlikte turistlerin uğrak mekânı haline geleceğini de sözlerine ekledi.

 

  • 9 / 1 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 0

  • 9 / 2 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 1

  • 9 / 3 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 2

  • 9 / 4 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 3

  • 9 / 5 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 4

  • 9 / 6 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 5

  • 9 / 7 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 6

  • 9 / 8 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 7

  • 9 / 9 Vali Memiş: Tersine göçü hep beraber göreceğiz 8

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor