Erzurum Haber Girişi : 10 Ocak 2023 17:44

Vali Okay Memiş, gazetecilerin o sorusunu yanıtladı!

Vali Okay Memiş, gazetecilerin o sorusunu yanıtladı!
Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Öğretmen Evi’nde basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Vali Memiş, “Milletvekili adayı olacak mısınız?” şekildeki soruyu; “Bizim böyle bir talebimiz yok” diye yanıtladı.

Erzurum Post-Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öğretmenevindeki programda, tüm basın çalışanlarının  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Vali Memiş, Erzurum’da yaklaşık 5 yıldır görev yaptığını ifade ederek , “ Bu görev süremde  hangi alanlara yöneleceğimi basın mensuplarından öğrendim” dedi.

 

 

"MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MISINIZ?"

 

Kentte eğitim, sağlık turizm ve ekonomiye dönük yapılan yatırımları anlatan Vali Memiş, kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Vali Memiş, seçimlerde milletvekili olup olmayacağı yönündeki  soruyu  ise şöyle yanıtladı:  

 

*  Eğer siyasetten maksat vatandaşa hizmet etmekse valilik görevinde vatandaşımıza hizmet etmeye gayret ediyorum. Milletvekili olma gibi bir hırsım yok. Benim bu ülkenin insanına hizmet etme çabam var. Bu hizmetin yöntemlerinden biri siyaset, diğeri bürokrat. 

 

*    Valilik görevini yaparken de hizmet için gereken çabanın içerisindeyim. Böyle bir şeyin konuşulması gurur verici. Çok hassas bir konu. Bir teveccüh olabilir. Ben bunu büyüklerimizin takdirine bırakabilirim. Zamanın ne getireceğini bilmiyorum. Allah bana vatandaşlarımıza en iyi hizmetlerini verebilmenin imkanını versin. Şahsım için böyle bir talebim olmaz.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.