Gündem Haber Girişi : 14 Kasım 2023 15:02

Yağcı Hacı'nın Avukatına Gazeteci Mehmet Şener cevap verdi...

Yağcı Hacı'nın Avukatına Gazeteci Mehmet Şener cevap verdi...
Atatürk'e hakaret ettiği için tutuklandıktan 2 gün sonra serbest bırakılan fenomen dönercinin verem hastalığını ilk gündeme getiren gazeteci Mehmet Şener, avukatın "verem değil" açıklamasına, "İddiamın arkasındayım" karşılığını verdi.

Erzurum Post-Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve 2 gün sonra tahliye edilen TikTok fenomeni  dönercii Mustafa Atmaca'nın "verem" olduğu iddiası ülke gündeminde büyük yankı buldu.

 

Atmaca'nın, verem hastası  olmasına rağmen nasıl dönercilik yaptığına yönelik tepkiler ve  hakkında yapılan suç duyurularının  ardından  avukatı Burak Nuhoğlu, müvekkilinin verem hastası olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Avukat Nuhoğlu, "Dosya kapsamıdaki delil durumu itibariyle şüphelinin tutukluluğuna gerek bulunmadığı" gerekçesiyle Atmaca'nın tahliye edildiğini bildirdi..

 

Avukatın bu açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği iddiayı ilk gündeme getiren isim Palandöken Gazetesi'nin Başyazarı Mehmet Şener bir yazı kaleme alarak, "İddiamın arkasındayım, Mustafa Atmaca verem hastası" karşılığını verdi. 

 

İŞTE MEHMET ŞENER'İN O YAZISI

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kayhan taşdemir 07 Aralık 2023 15:33

    veremin 10 a yakın tipi var. yağcı hacının ne tip verem olduğu araştırılmadan haber yapılarak linçlenmesi doğru değil. Atatürke hakaret ettiyse hukuk cezasını versin, bundan dolayı ayıplansın elbette. ama adamın hastalık saçan ve bunu önemsemeyen biri olarak gösterilmesi bir çok ortağı ve çalışanı olan işletmeye kara çalınması büyük bir vebal bence. avukat müvekkilinin bulaşıcı bir hastalığı olmadığını açıklamış ki yalan ve kirli bilgi nedeniyle masumlar zarar görmesin. ama bizim millet vur ha vur ne olduğunu anlamadan. yazık, Atatürke hakaret edilmişse çok yazık ama olmayanı olmuş gibi yayarak yüzlerce masumun hakkına girilmesini Atatürk'te kabul etmezdi.

  • Kasım güngör 19 Kasım 2023 17:54

    Adamın yazısını okudum yazının hiç bir yerinde verem değildir yazmamış bulaşıcı veremi yoktur bulaşıcı hastalığı yoktur yazmış bir ben mi gördüm bilmiyorum ama gasteci bir avuç tuz ile duyduğuna atlamış gibi görünüyor