Spor Haber Girişi : 12 Aralık 2021 17:51

Yakutiye, Ardahan'dan da lider dönüyor!

Yakutiye, Ardahan'dan da lider dönüyor!
Geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Artvin Çoruhspor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek BAL Ligi'nde zirveye yerleşen Yakutiyespor, Ardahan deplasmanından da puan çıkararak koltuğunu korudu.

Erzurum Post-Yakutiye Belediyesi'ne bağlı olarak mücadele eden Yakutiyespor Kulübü aldığı galibiyetlerle Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) emin adımlarla ilerliyor. Bugüne kadar ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Yakutiyespor, Ardahan deplasmanında aldığı beraberlikle puanını 16'ya yükseltti.

 

 

Yakutiye'nin genç dadaşları, bugün Serhat Ardahanspor ile 1-1 berabere kalarak liderliklerini devam ettirdi. Yakutiyespor, geçtiğimiz hafta ise sahasında ağırladığı grubun iddialı takımı Artvin Çoruhspor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek liderliğe yükselmişti.

 

Yıllardır Yakutiyespor ile bir sistem inşa etmeye çalışan Teknik Direktör Kurtulay Öksüz ve ekip arkadaşları oluşturdukları genç ekiple Erzurum'da tüm futbol severlerin gönlüne taht kurdu.

 

 

"LÜTFEN BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM"

 

Ardahan, deplasmanın da aldıkları 1 puan sonrası Erzurum Post'a konuşan Öksüz,futbolseverleri bu haftasonu Erzurum'da oynayacakları Karspor maçına davet etti.

 

Öksüz, "Erzurum; Türkiye’deki en efendi, en temiz insanların yaşadığı bir şehir. Bugün deplasmanda oynadığımız Ardahan maçında tribünler sahaya indi. Rakip yedek kulübesinde oturan hocalar dahil, maç oynanırken oyuncularımıza bizlere saldırıda bulundular. Hakem maçı 7 dakika önce bitirdi. Sahada hiç istemediğimiz olaylar yaşandı. Allah bizleri gerçekten korudu. Biz bütün bunlara rağmen inadına lideriz. Erzurum'da ki, tüm futbolseverlere sesleniyorum; Lütfen evimizde oynayacağımız maçlarda bu çocuklara sahip çıkalım" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.