İlçeler Haber Girişi : 27 Aralık 2022 17:18

Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, en başarılılar listesinde

Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, en başarılılar listesinde
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, 2022 yılında en başarılı ilk on belediye başkanı arasında yer aldı.

Erzurum Post-ORC Araştırma tarafından yapılan çalışmada 2022’nin En Başarılı 10 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı belirlendi. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yüzde 60.2 oranıyla değerlendirmede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar daha önce yapılan anket sonuçlarında da dereceye girmeyi başarmıştı.  Başkan Uçar, “AK Belediyecilik bir vizyon belediyeciliğidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere işaret etmiş olduğu hedef doğrultusunda ilçemizde güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın desteğiyle Lider Şehir Erzurum’u her alanda kalkındırmaya devam edeceğiz. Bize bu gururu yaşatan AK Partimizin bütün teşkilatlarına,  Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve kadirşinas hemşehrilerinize şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin 2023 yılına büyük hedefler ve umutlarla girdiği bu kutlu zamanda, Türkiye Yüzyılı şiarıyla durmadan çalışmaya devam edeceğiz”  dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.