Siyaset Haber Girişi : 24 Mart 2023 11:58

Ak Parti Milletvekil aday adayı Demir: Siyaset, ülke için eser üretmektir

Ak Parti Milletvekil aday adayı Demir:  Siyaset, ülke için eser üretmektir
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat Demir: ‘Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir’

Erzurum Post- Erzurum’a önemli yatırımlar kazandırmak için hizmet kervanına katılmak istediğini açıklayan dönemim eski AK Parti Oltu İlçe Başkanı ve eski MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Erzurum’un sevilen ismi AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı iş insanı Fuat Demir, bu güne kadar kadim şehir Erzurum’da istihdam oluşturmak adına büyük mücadele verdiğini açıkladı.

 


‘HİZMET DAVAMIZDA ASLA GERİ ADIM ATMADIK, ATMAYACAĞIZ’

 

Erzurum’un en önemli eksiğinin tek sesliliği sağlayamamak olduğunu söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat Demir,” Hep bir ağızdan aynı şeyleri istemeliyiz. Bu şekilde şehrin hakkını almasını sağlayacağız. Eğer kendi şehrimde istihdam oluşturabilirsem, kendimi başarılı sayarım. Erzurum’umuzun eksiklerini iş insanı olarak yıllardır anlatarak analiz ediyoruz. Erzurum için ticari faaliyetleri sözde değil özde hayata geçirdik. Hiçbir söylemimiz boş değil. Şehrin eğitimi ve ticareti noktasında çalışmalarımız sürüyor. İnancımız, gelişen ve geliştirilecek Erzurum için var olacağız.”dedi.

 


“Siyaset bir hizmet kurumudur, gönüllere dokunmak ve hizmet için AK Parti’den aday adayı oldum” diyen Milletvekili Aday Adayı Demir,” Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zor günleri inşallah dayanışma ruhu ile atlatacağız. 14 Ağustos 2001'de hangi heyecanla yola çıktıysak, bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir”diye konuştu.

 


"STRATEJİK ÜSTÜNLÜĞÜ, SAYIN ERDOĞAN'IN GÜÇLÜ LİDERLİĞİYLE İLERİYE TAŞIYORUZ"

 


Fuat Demir şunları söyledi; ”Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi başarıları ve liderlik sürecinin yakın takipçilerinden birisi olarak bugün bir kez daha burada, kendi evimde, partimizdeyim.  “Yarın değil, hemen şimdi” diyerek. Türkiye’nin Yüzyılı sloganı ile yeni bir 100 yıl inşa etme hazırlığında olan partimize bugün heyecan dolu duygular ile geldim. Bizler milletimiz için Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerimize durmadan çalışarak ilerliyoruz. Bahsettiğim gibi burası benim evim ve çocukluktan gençliğe geçiş sürecimin en önemli duraklarından birisi. Bu durakta nice güzelliklere, nice ilklere şahitlik ettim. Çokça seçimler gördüm, büyük zaferler yaşadım. Malumunuz yeni bir zafere hazırlanıyoruz. Ben de partimizin yeni zaferinin başlangıcı olan Mayıs 2023 seçimlerinde bizler de bu sürecin mimarlarından birisi olma konusunda vazife istemeye geldim. İstediğim vazifenin ve görevin büyüklüğünün farkındayım. Fakat vazifenin zorluğu kadar vazifeyi bizler için mümkün kılan örneğimiz de yok değil.

 

En büyük örneğimiz, liderliğini ilham aldığımız liderimiz bizim bu yola çıkmamızın en büyük motivasyonudur. Çünkü biz partimizin gençliği ile büyüdük, gençliğe ilham olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yolunu takip ettik, kutlu bir yolun yolcusu olarak bugüne kadar geldik. Türkiye önemli bir ülkedir. Tarihimiz ve müktesebatımız çok zengin ve güçlüdür. Böylesi stratejik üstünlüğe sahip ülkelerde hamle yapmanın en önemli unsuru güçlü liderliktir. Mevcut durumu daha ileriye taşıyacak güçlü liderlik Türkiye için önemli bir kazanımdır. Ben bu süreci Recep Tayyip Erdoğan şahsında yaşadığımıza inanıyorum. Stratejik üstünlüğü Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğiyle ileriye taşıyoruz. Bizi destekleyen bir Genel Başkanımız, mazlumlara umut olan bir başkanımız, dertlere deva olan partimiz var. Bizler de genciz, hazırız, Türkiye’nin yüzyılında biz de varız. AK Parti Erzurum Milletvekili Aday adayı olarak yola çıktım. Aday adayı kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Yolumuz açık, zaferimiz kutlu olsun”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.