Siyaset Haber Girişi : 14 Nisan 2023 14:12

AK Parti milletvekili adayı Öz, sahaya indi; İlk durak Pasinler 

AK Parti milletvekili adayı Öz, sahaya indi; İlk durak Pasinler 
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, ilk seçim ziyaretimi Pasinler ilçesine yaptı. İlçede esnafları ziyaret eden Öz, yoğun ilgi görürken, vatandaşlardan destek istedi. 
AK Parti milletvekili adayı Öz, sahaya indi; İlk durak Pasinler 

Erzurum Post-AK Parti Milletvekili adayları, aday tanıtım toplantısın ardından saha çıktı.

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz’ün ilk durağı ise Pasinler ilçesi oldu. Sabah saatlerinde ilçeye giden Öz, kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

 

 

Öz, lçe merkezindeki esnafı ziyaret etti. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve AK Parti Pasinler İlçe Başkanlığı yetkileri  ile gerçekleştirilen ziyarette, Öz’e yoğun ilgi vardı.

 

 

Vatandaşlarla sohbet eden Öz, “İnşallah Pasinler her zaman Cumhurbaşkanımızı, partimizi bağrına basmıştır. İlk seçim çalışmamızı Pasinlerden başlattık. 14 Mayıs’ta gür bir ses ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Partimize büyük destekler bekliyoruz. Türkiye yüzyılında, Pasinlerin eşsiz ovası çok daha büyük verimlerle kullanılacak. Bizler bunun için çok çalışacağız” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.