Siyaset Haber Girişi : 21 Mart 2023 11:16

Ak Parti'nin Erzurum'da sevilen isimlerinden Erol Korkut, aday adayı

Ak Parti'nin Erzurum'da sevilen isimlerinden Erol Korkut, aday adayı
Erol korkut 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

Erzurum Post-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Pati) Erzurum İl Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı, iki dönem aday adayı olan, uzun yıllar partinin Mali İdareden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Yakutiye İlçe Belediye Başkan Adayı, üç dönem MÜSİD Yönetim Kurulu Üyesi olan Mali Müşavir  Erol Korkut, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için partisinden Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

Erol korkut 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

 

Başvuru sonrası bir açıklama yapan Erzurum’un sevilen Mali Müşaviri Erzurum AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erol Korkut, “Öncelikle asrın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önceliğimiz her ne kadar deprem olsa da hayatın rutin akışı devam ediyor. Ülke olarak çok zor ve ciddi mücadelelerin verildiği bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin bu zorlu süreçten, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde alnının akıyla çıkacağına, dünyada, Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağına yürekten inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vererek devletimizin bekası için mücadele etmek adına milletvekili aday adayı başvurumu yaptım. Bu vesileyle uzun zamandır hizmet ettiğimiz etmekten onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin AK kadrolarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için Milletvekili Aday Adayı oldum.

 

Bu zorlu süreçte Erzurumlu bir birey olarak şehrimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Yaralarımızın sarılmasında canla, başla çalışacağız. Türkiye için hemen şimdi sloganıyla çıktığımız bu kotlu yolculukta hep birlikte Türkiye’nin yüzyılını inşa edeceğiz. Kahramanmaraş’ı, bu kadim şehri tarihine uygun yeniden inşa etmek için hep birlikte çalışacağız.  Bu vesile ile 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.