İlçeler Haber Girişi : 04 Şubat 2019 11:05

Ak Parti Yakutiye Adayı Uçar: Önceliğimiz sağlıklı kentler

Ak Parti Yakutiye Adayı Uçar: Önceliğimiz sağlıklı kentler
Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar Radyo Ritm’de canlı olarak yayımlanan “Sesli Gazete”nin konuğu oldu. Hava kirliliğinden, sosyal ve kültürel projelere, temizlik hizmetlerinden, yeşil alanların artırılmasına kadar bir çok hususta önemli açıllamal

Erzurum Post-AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar, Radyo Ritm ‘de yayımlanan Sesli Gazetenin canlı yayın konuğu oldu. Gazeteci Orhan Bozkurt ile Mesut Gülrenk’in sorularını yanıtlayan Uçar, aday adaylığına müracaat ettiği gün İl Sağlık Müdürlüğü’nde ortaya çıkan mutemet yolsuzluğu ile ilgili gelinen durumu özetledi.


Şu an mahkeme aşamasında olan ve altı kişinin tutuklu olarak yargılandığı mutemet yolsuzluğunda, İl Sağlık Müdürü olarak kendisinin bu olayı ortaya çıkardığını ve anında adli mercilere intikal ettirerek her türlü ayrıntı ve bilgiyi ilgililere ilettiğini açıkladı.


UÇAR GÖNÜLLERE DOKUNACAK

.
Aday Adayı olarak Yakutiye bölgesinde bulunan seçmenlere her fırsatta ulaştığını kaydeden Mahmut Uçar, “Sayın Cumhurbaşkanımız gönül yöneticiliği yaparak tüm dünyaya örnek olacak yatırım ve hizmetlerde bulundu. Bizler de Cumgutbaşkanımızın bize örnek olan bu üslubunu bizler de hemşehrilerinize uygulayacağız . Evde bakım hizmetleri ile ilimizde her gün yüzlerce aileye ulaşarak sağlık hizmeti sunuyoruz. Bunu Belediye Başkanı olursak daha da geliştirerek ihtiyaçlı ailelerin sağlık hixmeti dışında kalan diğer ihtiyaçlarını da tespit ederek sosyal belediyecilik alanında örnek olacak bir çalışma ortaya çıkaracağız.'' diye konuştu.

 

''ŞEHRİN RÖNTGENİNİ ÇEKECEĞİZ''


Seçilmeleri halinde öncelikle şehrin ve insanlarımızın ihtiyaçlarını tespit edeceklerini anlatan Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Uçar, ''Gerekli inceleme ve araştırman sonra tedaviye başlayacağız. Köylerin ve ilçelerin ihtiyaçlarını tespit ederek eksiklikleri tespit ettikten sonra gelen talep ve beklentileri imkanlarımız ölçüsünde gideremeye gayret edeceğiz.'' dedi.


''ALİ KORKUT BAŞKAN GÜZEL HİZMETLER YAPTI


Mevcut AK Partili Belediyelerin önemli hizmetlere imza attılarını da vurgulayana  Dr. Uçar, '' Ali Korkut Başkanımız da Yakutiye bölgesinde çok önemli icraatlar yaptı. Bu görevi Allah bize nasip eder, seçmenlerimiz de teveccüh gösterirse aldığımız bu görevi daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz'' diye konuştu.

 

''İMAR BELEDİYECİLİĞİ TAMAM ŞİM ÖCELİĞİMİZ SAĞLIKLI KENTLER''

 

AK Partili belediyelerin imar başta olmak üzere gerek alt yapı ve gerekse sosyal ve kültürel hizmetlerle halkın gönlünde taht kurduğunu anlatan Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar, ''Bizler uzmanlık alanımız da olduğu gibi “sağlıklı kentler “ adı altında önemli projeler geliştirmek istiyoruz. Hava kirliliği ile etkin mücadele, spor sahaları, çaltılardan sarkan buzları önleme veya çatılardaki rezistans sistemlerinin devreye sokulması gibi bir takım tedbirleri planlamaktayız'' dedi.

 

''BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİ UYUMLU ÇALIŞMALI''

 

gAazeteciler Orhan Bozkurt ve Mesut Gülrenk'in sorularına içtenlikle cevap veren  Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, “Görüş ayrılıkları olsa dahi başta Büyükşehi̇r Belediyemiz olmak üzere tüm ilçeler ortak hareket edeceğiz. Çünkü hiç bir kavganın kazananı olmamıştır. Biz istişare ile tüm meselelerimizi çözüp ilimizde önemli hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.