Spor Haber Girişi : 03 Şubat 2019 20:35

Erzurumspor Başkanı Üneş'ten flaş açıklamalar

Erzurumspor Başkanı Üneş'ten flaş açıklamalar
Başkan Üneş, verdiği kararlarla maçı katleden maçın hakemi Özgür Yankaya'yı eleştirerek, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na seslendi: Kapalı kapılar ardında ne kararlar alıyorsunuz..

Erzurum Post-  Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında BB Erzurumspor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

 

Başkan Üneş, verdiği kararlarla maçı katleden maçın hakemi Özgür Yankaya'yı eleştirerek, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na seslendi:

 

''Kapalı kapılar ardında ne kararlar alıyorsunuz. Erzurumspor'u küme düşürmeye karar verdiyseniz açıkca söyleyin. Paramızı boşa harcamayalım. Eksi 20 dercede bu stadyumu dolduran 10 binlerce kişiye, bu şehire yazık  günah... Ama öyle yada böyle sonuna kadar bu işin mücadelesini vereceğiz...''

 

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.