Erzurum Haber Girişi : 10 Ocak 2023 18:18

AKP Kadın Kolları Başkanı Vali'nin basın toplantısına daldı!dı,

AKP Kadın Kolları Başkanı Vali'nin basın toplantısına daldı!dı,
Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki medya mensuplarıyla Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Toplantının 'davetsiz misafiri' ise AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik oldu.

Erzurum Post-Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki medya mensuplarıyla Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Vali Okay Memiş’in kentteki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunduğu toplantının sonlarına doğru salona AKP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik ve yönetimi girdi.

 

 

Başkan Çelik, şaşkın bakışlar arasında baş köşeye otururken, yönetimindeki kadınlar ise hemen arkasındaki masada yer aldı. Çelik'in, Val Memiş'in düzenlediği toplantıya davetli olmadığı öğrenildi.

 

"GAZETECİLERİN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLAYALIM İSTEDİK"

 

Öte yandan Ayşe Deniz Çelik ise Vali Memiş'in basın toplantısına katılmasını, "Gazeteciler günü nedeni ile gazetecileri ziyaret ediyorduk. Tüm basın mensuplarının burada olduğunu öğrenince gelip bu özel günlerini kutlayalım istedik" diye açıkladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.