Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2023 21:37

Atatürk imzalı forma ile açıklama yaptı Ankara'daki terör saldırısını kınadı

Atatürk imzalı forma ile açıklama yaptı Ankara'daki terör saldırısını kınadı
Erzurumspor'un Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonu yaptığı değerlendirme ile ülke gündemine oturdu.

Tredyol 1. Lig’in 7. haftasında Erzurumspor, sahasında karşılaştığı Boluspor’u 1-0 mağlup etti. Erzurumspor'un Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonu yaptığı değerlendirme ile ülke gündemine oturdu. Kutlu, Erzurumspor'un Cumhuriyet'in 100. Yılına özgü kırmızı-beyaz forma Atatrk imzalı forma ile basın mensuplarının karşısına çıkarak, "Milli Sınırlar İçerisinde Vatan Bir Bütündür Parçalanmaz" diyerek, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

 

 

Hakan Kutlu, " Öncelikle Ankara’da yaşanan hain terör saldırısıyla başlamak istiyorum. Yapılan bu hain saldırıyı kınıyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diyerek başladığı maç sonu değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü:


"SAHAYA CUMHURİYET FORMASI İLE ÇIKTIK"

"Biz bugün sahaya Cumhuriyet formamızla çıktık. Ben bu formaya hem Cumhuriyet hem de Atatürk forması diyorum. Bakın bu formanın arkasında Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü ve imzası bulunuyor. "Milli Sınırlar İçerisinde Vatan Bir Bütündür Parçalanmaz’’ bu hain saldırıyı yapanlara cevabımız budur.

 

 

Maça gelecek olursak, oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettiler. Geçen hafta şanssız bir golle maçı kaybettik ve ben o maçtan sonra şunları söyledim, aynı oyun anlayışımız aynı mücadelemiz devam edecek ve bu devam ettiği sürece Erzurumsporumuz bu ligi güzel bir noktada tamamlayacak.

Geçen hafta kaybettiğimiz maçın ardından basın toplantısında hakemin çok iyi bir maç yönettiğini ifade ettim. Ancak bugün maçın hakemi verdiği ve vermediği kararlarla bizim adımıza çok talihsiz bir maç yönetti.

Ben bir kez daha oyuncularıma göstermiş oldukları güzel oyun ve mücadele için teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde bir Kocaelispor maçımız var hemen o maçın hazırlıklarına başlayacağız. maçın başından sonuna kadar desteğini esirgemeyen Dadaşlara, Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyorum."

 


Erzurmspor Cumhuriyet'in 100.Yılı nedeni ile mavi-beyaz renklerinin yanında, 1819 Erzurm Kongres'ne de gönderme yaparak bu yıl alternatif formaarını kırmızı-beyaz renli hazırladı. Dadaşlar, bazen iç, bazen dış sagada arkasında Mustafa Kemal Ataürk'ün Erzurm Kongresi'nde aldığı kararı yansıtan ve imzasıda bulunan , "Milli Sınırlar İçerisinde Vatan Bir Bütündür Parçalanmaz"yazan forma ile maçlarına çıkıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.