Siyaset Haber Girişi : 01 Nisan 2024 15:52

Başkan Sekmen'den seçmene teşekkür mesajı

Başkan Sekmen'den seçmene teşekkür mesajı
31 Mart Mahalli ve İdari yerel seçimlerinde 3’üncü kez Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sekmen, Erzurumlulara teşekkür etti.

Erzurum Post-Türkiye sandık başına gitti. Kesin olmayan sonuçlara göre Erzurum’da Mehmet Sekmen yüzde 50,28 oy oranı ile 3’üncü kez başkan seçildi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Erzurumlulara teşekkür eden Sekmen, “Kendisi ile yol yürümekten büyük bir onur ve şeref duyduğum Dünya Liderimiz, Göz Bebeğimiz, Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu ulvi 'Şehrül Emin' vazifesini bize layık gören aziz hemşerilerime en kalbi şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

 

"KALDIĞIMIZYERDEN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM"

 

Başkan Sekmen şu ifadelere yer verdi; “Kendisi ile yol yürümekten büyük bir onur ve şeref duyduğum Dünya Liderimiz, Göz Bebeğimiz, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi başta olmak üzere bu ulvi 'Şehrül Emin' vazifesini bize layık gören aziz hemşerilerime en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin liderliğindeki Türkiye Yüzyılımızda kadim şehrimiz de inşallah dünden daha çok büyüyüp gelişmeye devam edecek. Canla başla sürdürdüğümüz görevimize kaldığımız yerden daha müreffeh yarınlarımız için durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışarak devam edeceğiz inşallah. Hizmetkarı olduğumuz kadim memleketimizde Can Erzurum'umuzdan almış olduğumuz güç ve destekle Cumhur İttifakımızın eser yatırımları daha güçlü bir şekilde artarak hayata geçecek inşallah. Şimdi vakit Türkiye Yüzyılı’mızda şehrimizin yüzyılını inşa etme vaktidir. Teşekkürler Erzurum. Teşekkürler benim canım hemşehrilerim.”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.