Erzurum Haber Girişi : 07 Nisan 2024 18:15

Bayram, Erzurum’da Yağışlı Geçecek

Bayram, Erzurum’da Yağışlı Geçecek
Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü bayram günlerinde hava tahminlerini yayınladı. Meteorologlar, 10 Nisan’dan 12 Nisan’a kadar Erzurum’da aralıklarla yağışlı geçeceğini bildirdiler.

 

ErzurumPost- Enes TANAS'ın haberi- Bayram telaşı tüm ülkeyi sardı. Otogar ve havaalanlarında yaşanan yoğunluklar, bayram seferberliği ilan etmiş durumda. Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü bayram günlerinde hava tahminlerini yayınladı. 

 

Erzurum, 10 Nisan Çarşamba; Bayramın birinci günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Gün içerisinde en düşük 3°C civarında seyrederken, en yüksek 15°C civarında değişiklik gösterebilir.

 

11 Nisan Perşembe, bayramın ikinci günü sağanak yağış bekleniyor. Gün içerisinde en düşük 5°C civarında seyrederken, en yüksek 15°C civarında değişiklik gösterebilir.

 

12 Nisan Cuma, bayramın üçüncü günü sağanak yağış bekleniyor. Gün içerisinde en düşük 5°C civarında seyrederken, en yüksek 16 °C civarında değişiklik gösterebilir.

 

Erzurum’a gelecek olanlar ve yaşayanlar için, bayram günü boyunca hava koşullarının değişkenlik gösterebileceğini göz önünde bulundurarak ona göre giyinmeye özen göstermeli seyehat planlarını güncel hava durumu bilgilerine göre yapmalıdırlar.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.