Siyaset Haber Girişi : 21 Nisan 2023 00:03

CHP adayı Koç: Erzurum'daki değişim ve dönüşümü herkes görecek

CHP adayı Koç: Erzurum'daki değişim ve dönüşümü herkes görecek
Basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erzurum Post-Basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

 

 

CHP ve Millet İttifakı  Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr.Koç, 14 Mayıs’tan sonra Erzurum’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek, ‘’CHP kazanacak. Kısa sürede şehrimizdeki değişim ve dönüşümü herkes görecek’’ dedi.

 

 

"HEM TBMM'YE MİLLETVEKİLİ GÖNDERECEĞİZ, HEM DE KILIÇDAROĞLU'NU  CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ"

 

Millet İttifakı'nın CHP lişstesinden Milletvekili adayları olan Murat Ozan (Saadet), Serhat Can Eş ve CHP İl Başkanı Suat Dülger’in de katıldığı iftar yemeğinde, 40 yaşına kadar Erzurum’da kaldığını, İstanbul’da da Erzurumlu gibi yaşadığını ifade eden Dr. Ayhan Koç,  şunları söyledi: "Bu seçimlerde hem Erzurum’dan TBMM’ye Milletvekili göndereceğiz, hem de 13. Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçeceğiz. CHP iktidarında tarım ve hayvancılıkta zirve yapmış, Turizm’de patlama yapmış ve ekonomide refaha ulaşmış bir Erzurum’da hep birlikte yaşayacağız.’’ 

 

 


"ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI DA SORUNLARI NASIL ÇÖZECEĞİMİZİ DE ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

 

Hınıs’tan İspir’e, Çat’tan Şenkaya’ya kadar CHP’ye olan ilginin 14 Mayıs’ta sandığa yansıyacağını anlatan Dr. Ayhan Koç, "İl Başkanımız, teşkilatlarımız, Millet ittifakının tüm paydaşları el ele çalışıyoruz. Şehrimizin sorunlarını da bu sorunların nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyoruz. Dersine çok iyi çalışmış bir ekip var. Ve bu ekip Erzurum’da yıllar sonra bir ilki gerçekleştirecek. Allah’ın izniyle menzile ulaşacağız. Bu defa kazanacağız’’diye konuştu.

 

 

"20 YILDA YAPAMADIKLARINI 3 YILDA HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

 

AK Parti iktidarının 20 yılda ülkeyi yoksullaştırdığını ve söz verdiği yatırımları hayata geçiremediğini de söyleyen Koç, ‘’ Hızlı Tren ve hafif raylı sistemi bu şehre biz kazandıracağız. Yeni bir stadyumu biz yapacağız, atıl halde bulunan spor tesisleri bizim projelerimizle yeniden çalışmaya başlayacak. Yarım kalan tünelleri biz tamamlayacağız. Erzurum 20 yıl önce olduğu gibi yine Doğu’nun Paris’i olacak’’ dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.