Siyaset Haber Girişi : 15 Aralık 2022 15:46

CHP İl Sekreteri Ovat: 16 milyon insanın iradesine darbe 

CHP İl Sekreteri Ovat: 16 milyon insanın iradesine darbe 
CHP Erzurum İl Sekreteri Sinan Ovat, düzenlediği basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen kararı, 16 milyon insanın iradesine yapılan darbe olarak niteledi.

Erzurum Post-CHP Erzurum İl Sekreteri Sinan Ovat, düzenlediği basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen kararı, 16 milyon insanın iradesine yapılan darbe olarak niteledi.  

 

İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Atmaca ve Palandöken İlçe Başkanı Hikmet Koruk ile birlikte açıklama yapan Ovat şunları söyledi:

 

 " Dün akşam saat 18 e doğru , 99 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en büyük hukuksuzluklarından birine imza atılmış , 16 milyon insanın iradesine darbe yapılmak istenmiştir.

 


 

Olaya şahit olanlar iddiaları tamamen yalanmış , ve ortada hiçbir delil bulunamamışken , sadece niyet okumaya çalışarak , dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde kabul görmeyecek bir hukuksuzluğu kabul etmemiz istenmektedir.

 

Bu karara yalnız Cumhuriyet Halk Partililer , İyi partililer yada altılı masanın diğer üyeleri değil demokrasiye inanan Ak Partili , Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizin de tepki göstermeleri gerekmektedir.

 
 

Konuyu özetlersek, devletin temelinin adalet olduğunu bilmeyenlere şunu söylemek isteriz ki; Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır, boğazınızda kalır."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.