Siyaset Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 17:09

CHP'li Dülger: Yıllardır kaderine terk edilen Erzurum artık sahipsiz değil!

CHP'li Dülger: Yıllardır kaderine terk edilen Erzurum artık sahipsiz değil!
CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Dülger, Gurup toplantısının şehirde büyük bir memnuniyetle karşılandığını dile getirerek, gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolay tüm Erzurumlulara teşekkür etti.

Erzurum Post-CHP Erzurm İl Başkanı Suat Dülger, basın mensupları ile bir araya gelerek  Genel  Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum gezisi ve 128 Milletvekili ile gerçekleştirfdiği  Grup Toplantısı'nı değerlendirdi.  İl Başkanı Dülger, CHP Genel Merkezi'nin Erzurum’a verdiği değere değinenerek , “Bu ziyaret ve toplantı Cumhuriyetin temelinin atıldığı şehir Erzurum’a verdiğimiz değerin ve önemin göstergesidir" dedi.

 

 

"PARTİ FARKLILIĞI BİR TARAFA SEKMEN, TÜM ERZURUM'UN BAŞKANI OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

 

Dülger, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ziyareti sırasında tüm taleplere olumlu karşılık veren Mehmet Sekmen'e de teşekkür ederek başladığı basın toplantısında, "Partimizin Grup Toplantısını yaptığı Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi için izin veren, her isteğimizi nezaketle karşılayıp, her olanağı sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e ve Büyükşehir Belediyesinde görevli çalışanlara çok teşekkür ederim. Başkan Sekmen tüm Erzurumluların Başkanı olduğunu göstermiştir, kendisine yeniden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

"YILLARDIR KADERİNE TERK EDİLEN ERZURUM ARTIK SAHİPSİZ DEĞİL"

 

CHP İl Başkanı  açıkjlamalarını şöyle sürdürdü. "Genel Başkanımızın bütün milletvekilleri ile Erzurum'a gelmesi yıllardır kaderine terk edilmiş şehrimizi sahipsiz bırakmayacaktır. Söz verilip yapılmayan tüm projeleri, yarım bırakılanları ve yapılması gerekenleri biz yapacağız. Eski günlerde olduğu gibi çiftçinin yüzü gülecek, hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın yüzü gülecek, esnafın, memurun, işçinin, işsizin, emeklinin yüzü gülecek. Kadim şehrimizi terkedilmişliğe mahkûm eden bu sisteme dur diyeceğiz. İktidar olduğumuz gün bunu değerli yurttaşlarımızda görecek.”

 


"ERZURUM'DA 18 BİN 910 ESNAF VE HANE ZİYARTETİ YAPTIK"


Açıklamasının devamında parti saha çalışmalarına ve halkın tepkisine değinen Dülger,  şunları söyledi: “Saha çözüm ekiplerimiz şehir merkezinde bir çok haneyi ziyaret ederek anket ve bilgilendirme çalışması yapıyor. Çalışmamızı ilçeler dahil bütün Kasım ayında tamamlamayı düşünüyoruz. Ekiplerimiz ziyaret ettikleri hane ve iş yerlerinde anketler de yapıyor. Partimize teveccüh çok fazla. Yurttaş mevcut sistemden, ekonomiden, işsizlikten ve geleceklerinden kaygılı. Şimdiye kadar 18 bin 910 esnaf ve hane ziyareti gerçekleştirdik. Kapı kapı gezecek ve yurttaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Buradan söz veriyorum, nerede bir sorun varsa çözümü için orada olacağız. Nerede bir haksızlık varsa hakları savunmak adına orada olacağız. Kadim şehrimizin peşkeş çekilen şeker fabrikası dahil tüm değerlerini gerçek sahiplerine iade edeceğiz. Sandıklar açıldığı zaman millet ittifakının iktidarı gelecek, huzur, bereket, adalet ve güven gelecek.” 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.