Medya Haber Girişi : 03 Mart 2022 21:02

CHP'nin gazeteci vekilleri DAGC'yi ziyaret etti!

CHP'nin gazeteci vekilleri DAGC'yi ziyaret etti!
CHP'nin gazeteci kökenli İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetini (DAGC) ziyaret etti. 

Erzurum Post- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki Esnaf Masası programı kapsamında Erzurum’a gelen milletvekilleri, parti il yöneticilerinin de katılımıyla sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti.  

 

 

DAGC’yi ziyaretinde İzmir  Milletvekilli Atilla Sertel ve İsdtanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç’a Başkan Feridun Fazıl Özsoy,  basının sorunları hakkında bilgi sundu.

 

 

Yazılı-sözlü ve görüntülü basının sorunlarını ve çözüm önerilerini aktaran Özsoy, gazetecilik meslek yasası ve internet yasası gibi çok önemli düzenlemelerin biran önce çıkarılması gerektiğini hatırlattı.  

 

CHP Milletvekilleri Sertel ve Kılınç da başta yerel basın olmak üzere medyanın sorunlarının çözümü için TBMM’de yaptıkları çalışmaları anlattı.  

 

 

Ziyaret sırasında DAGC Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Spor Yazarları (TSYD)  Erzurum İl Temsilcisi  İrfan Tarakçıoğu, DAGC Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Gülrenk ile birlikte Erzurum Post Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt'ta hazır bulundu. CHP Milletvekilleri ve DAGC Yöneticileri samimi bir atmosferde geçen ziyaret sonrası hep birlikte günün anısına fotoğtaf çekildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.