Siyaset Haber Girişi : 27 Haziran 2022 15:34

DEVA Partisi'nden Köprüköy'de coşkulu kongre

DEVA Partisi'nden Köprüköy'de coşkulu kongre
DEVA Partisi Erzurum Köprüköy ilçe kongresi, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
DEVA Partisi'nden Köprüköy'de coşkulu kongre

Erzurm Post-DEVA Partisi Erzurum Köprüköy ilçe kongresi, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. DEVA Partisi Köprüköy İlçe Başkanlığına İsmail Irmak Erdem seçildi.

 

 

Divan Başkanlığını Latif Maskan'ın yaptığı kongrede, DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ile Başkan Yardımcıları Celal Zunguldak, Müslüm Çağlar, Memduh Tozoğlu, Osman Aydın ile Teşkilat Başkanı Emre Okumuş, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra DEVA Partisi Palandöken İlçe Başkanı Osman Temiz de hazır bulundu.

 

 

Kongrede bir konuşma yapan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, milletin artık dayanacak gücü kalmadığını vurguladı. Ekonomik krizin her gün biraz daha derinleştiğine dikkat çeken Bingöl, halkın iktidarı göndermek için sandığı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

 

 

Her gün akaryakıta, elektrik ve doğal gaza yapılan zamların insanların belini büktüğünü dile getiren Bingöl, şunları ifade etti: "İktidarın zam yapmaktan başka hiçbir icraatı kalmadı. Halkımız şaşkın ve çaresiz. Marketlerde gıda fiyatları, günde iki defa değişiyor. İpin ucu iyice kaçmış durumda. Ülke bir çöküşün eşiğinde.

 

 

Yapmış olduğumuz esnaf gezilerimizde bunu çok iyi görüyoruz. İktidarın sorunları çözme kabiliyeti sıfırlanmıştır.  Bir sorunu da burada dile getirmek istiyorum. Daha önce belde konumunda olan Yağan mahallesinde bir ATM dahi yoktur. Bu durum vatandaşları canından bezdirmiş vaziyette. Yağan mahallesindeki esnaf para çekebilmek için ya Horasan’a ya da Köprüköy’e gitmek zorunda kalıyor. Vatandaş kurulacak ortak ATM için yer dahi veriyor. Bu duruma acilen bir çözüm bulunmasını istiyoruz.

 

 

DEVA Partisi olarak sorunların çözümü için eylem planlarımızı şimdiden hazırlıyoruz. Toplam 20 eylem planımızla ülkemizde çözülmedik bir problem bırakmayacağız. DEVA'nın yükselişi devam ediyor. Kimse iktidar yürüyüşümüzü engelleyemeyecek.

 

 

Köprüköy ilçemizde DEVA'ya olan ilgiye teşekkür ediyorum. Halkımız kurtuluşun Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan yönetiminde olduğunu görüyor. Bizler çok çalışacak, halkımıza dokunacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. DEVA'nın iktidarı için çok çalışmalıyız. DEVA Partisi muhalefet olsun diye kurulmadı, iktidar olmak için kurtuldu." 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.