Erzurum Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 16:38

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Erzurum’da

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Erzurum’da
Erzurum’a gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı, havalimanında Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve partililer tarafından karşıladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Erzurum’da

Erzurum Post- Dışişleri Bakani Hakan  Fidan, Erzurm’da  'Aziz vatanımızın yürekli evladı kadim kente hoş geldiniz', 'Hakan Fidan diye yazılır, adam diye okunur' ve 'Fidan gibi büyüyecek yeni nesil' yazılı pankartlar açıldı ve bar ekibi gösterisi yapıldı.

 

 

Bakan Fidan Erzurum gezisisne Valiliği ziyaret ederek başladı. Buradan AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Bakan Fidan, yeni görevine başladıktan sonra ilk şehir ziyaretini Erzurum'a gerçekleştirdiğini söyledi. 

 

 

Bakan Fidan, “Yeni görevime başladıktan sonra ilk şehir ziyaretimi kahramanlar diyarı, kadim şehrimize yapıyor olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Gerçekten müstesna bir şekilde sıcak bir karşılamayla vekillerimiz, belediye başkanlarımız, valilimiz ve ildeki diğer kamu görevlilerimiz sıcak bir şekilde karşıladı. Bugün burada, ildeki arkadaşlarımızla hem ilin durumunu görüşeceğiz hem de ülkemize ilişkin temel meselelerimize ilişkin görüş alışverişinde bulunacağız. Şu anda içinde bulunduğumuz coğrafyada karşı karşıya kaldığımız sıcak ve önemli konulardaki pozisyonlarımız nelerdir, hangi konu, ne şekilde ilerliyor onları halkımıza, vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımızla hasbihal etme imkanımız olacak. Vatandaşlarımızın genel yorumlarını, fikirlerini, eleştirilerini büyük bir memnuniyetle alıp ziyareti tamamlayıp Ankara'ya döneceğiz" diye konuştu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.