Medya Haber Girişi : 09 Mart 2024 16:35

EGC'de Musa Çakır dönemi

EGC'de Musa Çakır dönemi
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimlerde, üyeler tercihlerini Musa Çakır'dan yana kullandı.

Erzurum Post-Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) üyeleri bugün cemiyet merkezinde sandık başına gitti.  Gazeteciler Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır'ı EGC'nin yeni dönem başkanı olarak seçti.

 

 

Divan Başkanlığını Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hikmet Karaca'nın yaptığı Genel kurulda 58 üyeden 45'i oy kullandı. İki adayın yarıştığı seçimde Musa Çakır 26 oy, diğer aday Vedat Refayeli ise 19 oy aldı.

 

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği seçimler sırasında önceki Başkan Metin Barlak, her iki adaya da başarılar diledi.

 

EGC'nin yeni dönem başkanlığına seçilen Çakır, ''Cemiyetimize bugüne kadar hizmet etmiş, bütün Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Mesleki sorunlarımızı gündeme getirmek, çözümü noktasında gayret göstermek en önemli hedefimiz olacaktır. Genç bir kadroyla işbaşındayız. Bu dinanizmimizin bizleri başarıya ulaştıracağından hiç bir kuşkumuz yok. Cemiyetimizin kapısı, bütün meslektaşlarımıza açıktır. Bu kentte görev yapan tüm meslektaşlarımız EGC çatısı altına bekliyoruz" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.