Spor Haber Girişi : 16 Nisan 2024 20:30

Erzurumspor Başkanı Dal: Taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar istiyoruz!

Erzurumspor Başkanı Dal: Taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar istiyoruz!
Play-Off umuduyla Sakaryaspor karşısına çıkan Erzurumspor, rakibini elinden kaçırdı. Başkan Dal, futbolcuları tebrik ederek, “Kalan dört haftada yine elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz” dedi

Erzurum Post-Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Erzurumspor, sahasında Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kendi evinde Sakaryaspor ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı olan mavi-beyazlılar, kalan dört haftada taraftarlarını mutlu edecek sonuçlar almak istiyor.

 

 

“BÜYÜK ERZURUMSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken ve Türk futbol camiasında yönetici olarak yükselen yıldızlardan olan  Erzurumspor'un Başkanı Ahmet Dal ise Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür etti.  

 

 

"KALAN DÖRT HAFTADA ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIP, TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ

 

Başkan Dal,“Sakaryaspor’u ağırladığımız maç 0-0 berabere bitti. Pozisyonlar bulduğumuz, şansızlık neticesinde gol atamadığımız bu karşılaşmadan bir puanla ayrılıyoruz. Futbolcularımızı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü tebrik ediyor, hocamız Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizi bu maçta da yalnız bırakmayan büyük Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyoruz.  Kalan dört haftada yine elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almak, maçup olmak  istemiyoruz” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.