Ekonomi Haber Girişi : 11 Kasım 2022 16:03

ETSO’da seçim heyecanı... Resuloğlu: Oda'yı, ayağa kaldırmak için aday oldum

ETSO’da seçim heyecanı... Resuloğlu: Oda'yı, ayağa kaldırmak için aday oldum
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ahmet Murat Resuloğlu, Meclis Üyesi adayları ve Meslek Komitesi üyelerini tanıttı.  Resuloğlu, "ETSO'yu babalarının çiftliği gibi kullananlar, son 12 yılda ne yaptı, hangi önemli adımı attılar" diye sordu.

Erzurum Post- Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan adayı Ahmet Murat Resuloğlu, Meclis Üyesi adayları ve Meslek Komitesi üyelerini tanıttı.  12 Kasım Cumartesi günü yapılacak seçimler öncesi yol arkadaşları ile bir araya gelen ve seçimlede ‘Kırmızı Pusula’ ile yarışacaklarını belirtern  Resuloğlu, "ETSO'yu babalarının çiftliği gibi kullananlar, son 12 yılda ne yaptı, hangi önemli adımı attılar" diye sordu.

 

 

ETSO'yu "mevta"ya benzeten ve "Ölü bir Oda'yı, bir sivil toplum kuruluşunu diriltmek ve ayağı kaldırmak için aday oldum" diyen ve seçimlere 35 gün kala yola çıktığını hatırlatan Murat Resuloğlu, sivil toplumun en önemli örgütlerinin başında gelen ETSO'nun prestijini ciddi anlamda kaybettiğini öne sürdü.

 

 

Seçim çalışması yapmak için sahaya indiğinde acı gerçeklerle yüz yüze geldiğini ifade eden Resuloğlu, "Ticaret Odası dediğimde insanların yüzlerini buruşturmaları, Oda'yı ciddiye almamaları mevcut yönetimlerin ayıbından başka birşey değildir" dedi.

 

Hiçbir kamu yöneticisinin ya da belediye başkanının desteğine ihtiyaç duymadığını, birlikte öncelerde çekilmiş fotoğrafları sosyal ağlarda paylaşmadığını belirterek rakibine gönderme yapan ETSO Başkan Adayı Resuloğlu, amaçlarının zihniyet değişikliği yapmak ve yaptırmak olduğunu belirtti.

 

 

Erzurum’un sosyal ve ekonomik yönden geri kalış nedenleri arasında "koltuk sevda'sı"nın yattığını bildiren, "Erzurum ne çekiyorsa koltuk sevdalılarından çekiyor" diye çıkışan Murat Resuloğlu, gerek üyeleri ve gerekse halk nezdinde itibarı ve saygınlığını yitirmiş bir kurumun yönetimine talip olduklarını dile getirdiği konuşmasının sonunda tüm üyelere "denenmişleri denemeyin" mesajı gönderdi.  Kaynak: erzhaber

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.