Spor Haber Girişi : 23 Mart 2024 18:56

Genç Dadaşlar, akademik ligde rekorları alt-üst ediyor: 6-1

Genç Dadaşlar, akademik ligde rekorları alt-üst ediyor: 6-1
Erzurumspor FK U-19 Takımı, Bölgesel Gelişim Ligleri 5. Grupta  attığı 137 golle hem şampiyonluğa hem de bir rekora koşuyor.  Mavi-Beyazlı gençler, bugün konuk ettikleri  grup lideri 1461 Trabzonspor’u da 6 golle uğurladı.
Genç Dadaşlar, akademik ligde rekorları alt-üst ediyor: 6-1

Erzurum Post- Enes TANAS’ın haberi- Erzurumspor FK U-19 Takımı, Bölgesel Gelişim Ligleri 5. Grupta şampiyonluk için gün sayıyor. Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları, Teknik Patron Alpaslan Topcu,  yardımcıları Okan Kadir Karadağ ve Erkan Adin yönetiminde,  bu sezon 22 maçta 137 gol atarak rekorları alt üst eden Erzurumspor’un  U-19 takımı , bugün Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 1461 Trabzonspor’u konuk etti. Genç Dadaşlar, grup lideri Karadeniz temsilcisini 6-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir  avantaja ulaştı. Şampiyonluk için son iki haftaya girilirken Erzurumspor U-19 takımı evinde Tokat Erbaaspor ve Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak.

 

 

Bugün saat 13.00’da Büyükşehir Belediyesi  Yüksek İrtifa Kamp Merkezi  K3-Nolu Çim sahada aralıklarla kar yağışının olması nedeniyle 1 saat rötarlı başlayan maça taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

ErzurumsporFK -1461 Trabzon FK maçının  ilk yarısını Dadaşlar, 1-0 önde kapattı. Bölgesel  Akademik 5.ligde kıyasıya devam eden şampiyonluk yarışında ki ErzurumsporFK  U-19 takımı ikinci yarıda peş peşe bulduğu gollerle maçı 6-1 önde tamamlayarak zirve yarışında büyük averaj yakaladı.

 

 


Maç fazlasıyla puan tablosunda 1. olan 1461 Trabzonsporla karşı karşıya gelen Erzurumspor FK U-19 seyircisinin önünde fark atarak güven verdi.  Bu sezon 137 gol atarak istatistikleri alt üst eden Erzurumspor FK U-19 takımını maç öncesi  Erzurum Büyükşehir Belediye Başakanı  Mehmet Sekmen ve kulüp  başkanı Ahmet Dal’da ziyaret ederek moral ve motivasyon verdi.  Aynı zamanda Erzurmspor FK’nın onursal başkanı olan Sekmen, taraftarlarla birlikte bu kritik maçı izleyerek genç Dadaşları yalnız bırakmadı.

 

 

EMİN KARAHAN  HACKTRİCK YAPTI

 

Genç Daşları zirveye taşıyan golleri; Taha Akdağ, Fatih Onay, Yunus Emre Demir ve Muhammed Emin Karahan (3) attı. 

 

 

GENÇ DADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde oynanan maç  öncesi sahaya  gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, futbolcularla sohbet ederek daha önceki karşılaşmalarda göstermiş oldukları performans ve başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Mehmet Sekmen’e  bu kritik maç öncesi  maçın oynanacağı sahada Erzurum Spor FK Başkanı Ahmet Dal, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ve sabah erken saatlerden itibaren kar yağışından dolayı sahanın temizlik çalışmalarını yerinde izleyen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca ile  TFF Antrenör Eğitmeni Kemal Coşkun’da eşlik etti.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.