İlçeler Haber Girişi : 17 Ekim 2023 14:08

Horasan Belediye Başkanı Aydın istifa etti

Horasan Belediye Başkanı  Aydın istifa etti
Horasan ilçesinde belediye çalışanlarına yönelik geçen hafta yapılan 'yolsuzluk' operasyonunda oğlu gözaltına alınana i Belediye Başkanı  Abdulkadir Aydın istifa etti.

Erzurum Post-Erzurum'da yolsuzluk soruşturmaları ile gündemde olan Horasan Belediyesi'nde başkan istifa etti.  Horasan Belediyesi'nde yürütülen yolsuzluk soruşturmasına yakınlarının da adı karışan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın istifasını AKP Genel Merkezi'nin istediği öğrenildi.

 

YEĞENİ TUTUKLANDI OĞLU GÖZALTINA ALINDI

 

Başkan Aydın'ın,  AKP Genel Merkezi’nde gelen talimatın ardından istifa ettiği ifade ediliyor. Horasan Belediyesi, son 3 ayda iki ayrı yolsuzluk soruşturması geçirmişti.  Belediyede gerçekeştirilen ilk soruşturma kapsamında Başkan Aydın’ın yeğeni ilhan Aydın tutuklanmıştı. Geçen hafta gerçekleştirilen soruşturmada ise 7 kişi gözaltına alınmış, 3’ü tutuklanmıştı. Başkan Aydın'ın oğlu Zülküf Aydın ve beraberindeki 3 kişi de  adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.