Spor Haber Girişi : 30 Mart 2024 17:04

İşte Erzurum'un merakla beklediği yeni stat projesi!!

İşte Erzurum'un  merakla beklediği yeni stat projesi!!
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum'da spor camiasının dört gözle beklediği 'Kazım Karabekir Stadyumu’ için hazırlanan projenin tamamlandığını ve ihale sürecine geçildiğini duyurdu.
İşte Erzurum'un merakla beklediği yeni stat projesi!!

Erzurum Post-Erzurum'da, mavi-beyazlı taraftarların heyecanla beklediği 'Stadyum Projesi' tamamlandı.  AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, stat projesinin tamamlanarak ihale sürecine geçildiği bilgisini paylaştı.  Altınok, “Üzerinde özenle durduğumuz stadın proje aşaması tamam. En kısa sürede ihale edilecek. Erzurum, Erzurumspor bizim sevdamız. Sevdamız için mücadelemiz ilk günkü aşk ve heyecanla devam edecek” diye konuştu.

 

 

EN KISA SÜREDE İHALE EDİLECEK

 

Katıldığı televizyonda programındqa konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altınok, “Proje aşamasının tamamlandığı ve ihale sürecine geçilen ‘Erzurum Kazım Karabekir Yeni Stadyumu’ toplam 20 bin kişilik kapasiteye sahip ve içerisinde bir çok sportif faaliyetin yapılacağı devasa bir yaşam merkezi haline geliyor.  Uzun zamandır şehrimiz insanları ve taraftarlarının hayalini kurduğu ve mücadelemizle başarıyla sonuçlanan ‘Yeni Erzurum Stadyumu’ kadim şehrimiz Erzurum’a hayırlı, uğurlu olsun. Erzurum, Erzurumspor bizim sevdamız. Sevdamız için mücadelemiz ilk günkü aşk ve heyecanla devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız, il başkanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte projenin üzerinde çok fazla durduk. Ortaya güzel bir şey çıktı. Para da bir problem yok.  En kısa sürede ihalesi yapılacak.” dedi.

 

 

 

TRİBÜNLER VE ZEMİN ISITMALI OLACAK

 

Yeni stadın özelliklerini anlatan Altınok, "Stadın yeni zemini hibrit çim olacak. Tribünlerde ısıtma sistemiyle taraftarların kışın rahat bir ortamda maç izlenmesi sağlanacak. 25 tane 10'ar kişilik dev locaların olacağı Kazım Karabekir Stadı'nın bünyesinde fuaye alanları, bilet gişeleri, Erzurumspor Store ve kafeteryalar ve yaşam alanları olacak" diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.