Erzurum Düzenleme Tarihi : 19 Mayıs 2023 14:30 Haber Girişi : 19 Mayıs 2023 23:03

İYİ Parti ilçe başkanlığına taşlı saldırı: Camları kırıp bayrakları parçaladılar!

İYİ Parti ilçe başkanlığına taşlı saldırı: Camları kırıp bayrakları parçaladılar!
İYİ Parti Erzurum Aziziye İlçe Başkanlığı'na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıda bulunuldu.
İYİ Parti ilçe başkanlığına taşlı saldırı: Camları kırıp bayrakları parçaladılar!

Erzurum Post- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBBEkrem İmamoğlu’nun 14 Mayıs seçimleri öncesi taşlı saldırıya uğradığı Erzurum’da dün gece de İYİ Parti ilçe başkanlığı taşlandı.

 

 

Dadaşkent’te bulunan, İYİ Parti Aziziye İlçe Başkanlığı binasına gece geç saatlerde saldırı yapıldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan saldırıda, parti binasının taşlarla camları kırıldı, parti bayrakları parçalandı, Türk bayrakları yerlere düştü.

 

 

MOBESE VE GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

 

Sabah ilçe binasına gelen partililer, gördükleri manzara sonrasında polise haber verdiler.

 

Olay yerine gelen polis, saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi aldıkları ilçe binasında bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

 

İYİ Parti Aziziye İlçe Başkanı Osman Temur, “Bu tarz çirkin provokasyonlara fırsat vermeyeceğiz. Emniyetimiz saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Polisin incelemesinin ardından binamızın kırılan camlarını değiştirdik, yeniden bayraklarımız astık” dedi.

 

 

İMAMOĞLU’NUN OTOBÜSÜ TAŞLANMIŞ VATANDAŞLAR YARALANMIŞTI

 

Erzurum’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 7 Mayıs’ta düzenlediği halk buluşması sırasında da otobüsü taşlanmış, aralarında çocuklar ve kadınların da bulunduğu çok sayıda vatandaş yaralanmıştı. Olaylar sorası gözaltına alınan 26 kişi ise daha sonra çıkarıldıkları adliyede serbest bırakılmıştı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.