Siyaset Haber Girişi : 27 Nisan 2023 21:03

Kılıçdaroğlu'nun Erzurum mitingi öncesi Valilikten 24 saate 2 ayrı karar

Kılıçdaroğlu'nun Erzurum mitingi öncesi Valilikten 24 saate 2 ayrı karar
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstasyon Meydanı'nda yapacağı Erzurum Mitingi'nin yeri güvenlik gerekçesiyle değiştirildi.

Erzurum Post- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 3 Mayıs'ta Erzurum'da düzenleyeceği mitingin yeri güvenlik gerekcesi ile değiştirildi.

 

 

VALİLİK TALEP EDİLEN ALANA ÖNCE İZİN VERDİ SONRA İPTAL ETTİ

 

Erzurum Valiliği, CHP İl Başkanlığının talebi ile mitingin İstasyon Meydanı'nda düzenlenmesine önce izin verdi, sonra verilen izini güvenlik gerekcesi ile iptal ederek MNG AVM yanındaki 'Yeni Miting Alanı'nın tahsis edildiğini bildirdi.

 

 

CHP İL BAŞKANI DÜLGER: VALİ DERHAL İSTİFA ETMELİDİR

 

CHP Erzurm İl Başkanı, bu değişikliğe tepki göstererek, "İstasyon Meydanında bir cumhurbaşkanı adayının mitingine güvenlik sağlayamayan Erzurum Valisi derhal istifa etmelidir, Türkiye Cumhuriyeti her alanda miting yaptırabilecek idareciler ile yönetilmelidir" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.