Siyaset Haber Girişi : 29 Ağustos 2021 17:38

Kırkpınar: Ruhunda özgürlük olan toplum, esareti kabul etmez

Kırkpınar: Ruhunda özgürlük olan toplum, esareti kabul etmez
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla bir mesaj yayınladı. Kırkpınar, yayınladığı mesajda, “Ruhunda özgürlük olan bir toplumun, esareti kabul etmesi mümkün değildir" dedi.

Erzurum Post-İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla bir mesaj yayınladı. Kırkpınar yayınladığı mesajda, “Ruhunda özgürlük olan bir toplumun, esareti kabul etmesi mümkün değildir. Bu uğurda ordusuyla bütünleşmiş ve büyük kahramanlıklar sergilemiş ecdadımız, şanlı tarihimizi zaferlerle süslemiştir" dedi.

 

"Milli mücadelemizin en büyük dönümü olan ‘Büyük Taarruz’ bir milletin kaderini değiştirmekle kalmamış, işgal kuvvetlerine karşı emsali görülmemiş büyük bir zaferin örneği olmuştur" diyen  İYİParti Erzurum İl Başkanı Melih Kırpınar, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

"Düşmanların imkânları ne kadar fazla olursa olsun, vatan aşkının her şeyden üstün olduğu gerçeği bir kez daha zuhur ederek, özgürlüğü için gözünü kırpmadan canını feda eden bir millet olduğumuza tüm Dünya şahitlik etmiştir. 

 

Tarih boyunca birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen aziz milletimiz; 30 Ağustos'ta  kazanılan zafer ile boyun eğmez ve yenilmez bir millet olduğunu dosta düşmana göstermiştir. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısı ile yekvücut olup düşman kuvvetlerini topraklarımızdan temizleyerek, bağımsızlık destanı yazmıştır. Kurtuluşumuzun ve kuruluşumuzun lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığımız bu büyük zafer ile düşmanın son kaleleri de topraklarımızdan temizlenmiş ve bir kez daha yurdumuza barış hâkim olmuştur. 


Bu derin duygu ve düşünceler içinde; bizlere bağımsız bir ülkede yaşamış olmanın onurunu veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle yâd ediyorum. 30 Ağustos 1922 ruhuyla canlar verilerek kazanılan ve tüm Dünyaya karşı sonsuza dek bağımsızlığını ilan eden ülkemiz ve aziz milletimizin milli birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar süreceğinden kimsenin zerrece şüphesi olmasın. Şanlı zafer bayramımız; tüm milletimiz ve ülkemiz de adına layık bir şekilde kutlu olsun. “

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.