Röportaj Haber Girişi : 13 Nisan 2024 20:09

Kutlu: Hedefimizden sapmadık, sonuna kadar kovalayacağız

Kutlu: Hedefimizden sapmadık, sonuna kadar kovalayacağız
Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, zorlu Sakarya maçı öncesi takımın son durumu hakkında Gazeteci Fikret Dadaş’a konuştu.

Erzurum Post-Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu Erzurumspor’un Göztepe deplasman maçında 20. Saniyede yenilen gol ve ikinci yarıdaki kırmızı kart nedeniyle mağlup olduğunu belirterek, “Maç kaybedilince insan üzülmez mi, şanssızlıklar oldu, takımı toparladık ama bu kez kırmızı kart ile 10 kişi kaldık.. Göztepe maçını geride bıraktık, önümüze bakıyoruz. Gelecek maçlar var, hedefimizden sapmadık. Sakaryaspor’u sahamızda ağırlamaya hazırız “ dedi.

 

Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Gazeteci Fikret Dadaş ile yaptığı söyleşisinde, İzmir’deki puan kaybına üzüldüklerini ancak sezonun bitmediğine dikkat çekti. Kutlu Sakaryaspor maçı için Erzurumspor’un hazırlıklarını tamamladığını ifade ederek, “ Erzurumspor mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak, Sakaryaspor’u evimizde mağlup edecek güçteyiz. Önemli olan Erzurumspor’un formda olması. Takımda aidiyet duygusu tam, futbolcularımız da çok hırslı. Saha ve taraftar avantajımızı da kullanıp 3 puanı almak istiyoruz. “ şeklinde konuştu.

 

 

Sakat oyuncuları olmadığı , sadece Celal Hanalp’ın kırmızı kart cezalısı olduğunu anlatan Teknik Direktör Kutlu, Cengizhan Bayrak’ın bu sezon oynayıp oynamayacağı yolundaki soruya da , “ Cengizhan ağır bir sakatlık dönemi geçirdi. ŞU anda toparlanma döneminde. Oynatırsak, Cengizhan’ı hepten kaybedebiliriz.! Cengizhan artık bu sezonu çalışarak, daha iyi kendini toparlayacak duruma gelmek için tamamlayacak. Gelece sezona hazır olur. Hem takım hem de kendisi için en doğrusu bu “ diyerek Cengizhan’ın oynayıp oynamayacağı konusuna nokta koydu.

 

 

Erzurum ve Erzurumspor taraftarlarını çok sevdiklerini her zaman olduğu gibi yine dile getiren Kutlu, “Taraftarları Pazartesi günü Kazım Karabekir Stadyumunda oynayacağımız Erzurumspor FK - Sakaryaspor Maçına bekliyoruz. “ diyerek taraftar desteği beklediklerinin altını çizdi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.